"BOGU HVALA, MENI BAJKA TRAJE" Srpski političar slavi godišnjicu braka: Otkrio šta on i supruga obavezno rade na današnji dan! (FOTO)

Šest godina braka i troje dece!

Skupština Srbije
Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Vladimir Đukanović, poslanik i visoki funkcioner SNS-a, danas je proslavio šestu godišnjicu braka.

On je za „Alo!” otkrio da je svoju suprugu zaprosio na Božić.

MEDIJI U PRIŠTINI BRUJE! Medvedev u Beogradu poručio: Ovo je jedini oblik sporazuma koji ćemo podržati!

DŽABA SE UDARAJU U PRSA, "DRŽAVA" IM PUCA PO SVIM ŠAVOVIMA Opšte rasulo u redovima kosovske policije! Bacaju značke, oružje i masovno beže!

- Želeo sam tu simboliku da se na dan rođenja sina Božjeg i u mom životu rodi nešto novo i lepo. Bogu hvala, meni bajka traje - kazao je Đukanović i otkrio da je godišnjicu braka proslavio u krugu porodice.

Vladimir Đukanović
Foto: Privatna arhiva

- Nema veće sreće nego kada smo svi zajedno i kada deca počnu da nas propituju kako smo se upoznali, pa im pričamo o tome i pokazujemo fotografije sa svadbe. Obavezno se ide u crkvu da se pomolimo Bogu za zdravlje i da nam pruži još više ljubavi i divnih momenata - rekao je narodni poslanik.

Teroristi uništeni pred Vučićem i Medvedevim! (FOTO/ VIDEO)

Prikaz sposobnosti Vojske Srbije "Sloboda 2019" na vojnom aerodromu "Pukovnik pilot Milenko Pavlović" u Batajnici izveden je se danas povodom obeležavanja 75. godišnice oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu, u prisustvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijera Rusije Dmitrija Medvedeva, koji boravi u zvaničnoj poseti Srbiji.

Bonus video

PREPAD NA BATAJNIČKOM AERODROMU Teroristi uništeni pred Vučićem i Medvedevim!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi