POLICIJA OTKAZALA DRUŽENJE SA GRAĐANIMA ZBOG SUBOTNJEG PROTESTA OPOZICIJE Stefanović:Nismo želeli da na bilo koji način dođe do bilo kakvog incidenta

Savez za Srbiju najavio novo okupljanje posle objave policije da u centru grada za vikend održava manifestaciju

Nebojša Stefanović
Nebojša Stefanović, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

 

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je danas da manifestacija policije zakazane za 3, 4. i 5. maj na platou ispred Skupštine Srbije i prijavljena pre petnaestak dana u skladu sa zakonom, mora da se otkaže zbog protesta opozicije u Pionirskom parku u subotu.

"Zbog najave mitinga Saveza za Srbiju, nećemo organizovati tu manifestaciju. Želeli smo da pokažemo najširu demokratiju, međutim, oni su najavili taj skup posle nas", rekao je Stefanović za RTS.

PODRŠKA I OD MINISTRA Stefanović poželeo uspeh i sreću devojkama i momcima iz Ministarstva unutrašnjih poslova koji učestvuju na maratonu!

On je da je najavljen dolazak pristalica opozicije sa šatorima, pokušaj blokade Predsedništva, stavljanje tih šatora na zelenu površinu, i dodao da mu nije jasno šta je cilj toga. Međutim, dodao je, kad nema dovoljno politike, kad nema suštine, onda valjda građanima treba ponuditi protivpravno zauzeće zelenih površina.

Stefanović i Mondoloni: Saradnja srpske i francuske policije na odličnom nivou (FOTO)

"Nismo želeli da na bilo koji način ugrozimo demokratski proces, da dođe do bilo kakvog incidenta", rekao je ministar i apelovao da ne bude nasilja, jer to, kako ističe, jedino ne može da se dozvoli.

 

On je kazao da će građani sami prosuditi ko je taj ko može poput predsednika Srbije Aleksandra Vučića da ode i razgovara sa svetskim liderima i ko ima politiku, ili su to ljudi koji nude šatore na zelenim površinama.

"Građani Srbije će imati poslednju reč, a mi ćemo ovu manifestaciju organizovati neki sledeći vikend i policajci će imati priliku da se druže sa građanima", rekao je Stefanović.

Povezane vesti

 • Korisnik: Jeca
  04/05/2019 - 00:29
  Bezbednost je na prvom mestu.
 • Korisnik: marina
  04/05/2019 - 00:27
  Sramno od opozicije što hoće da uništi dečiju radost koju je policija spemala.
 • Korisnik: momo
  03/05/2019 - 23:44
  Kako narod reče, pametniji popušta
 • Korisnik: Daca
  03/05/2019 - 23:11
  Pametno, bolje je razmišljati nego srljati. Od opozicije ništa dobro se ne može očekivati tako da Stefanović je kao i do sada pametno reagovao.
 • Korisnik: mihajlo
  03/05/2019 - 22:13
  Veoma korektna odluka ministraStefanovića.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi