ĐILAS U AFERI - KUPOPRODAJA SEKUNDI! Stefanović otkrio detalje TEŠKE KORUPCIJE u kojoj je nekadašnji gradonačelnik Beograda ispumpavao novac građanima Srbije! (VIDEO)

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da se sprovodi velika istraga tužilaštva i policije jer postoje osnovi sumnje da su Dragan Ðilas i zaposleni u njegovoj kompaniji zajedno sa delom nekadašneg rukovodstva RTS-a učestvovali u ozbiljnoj korupciji vezano za kupoprodaju sekundi različitih tv emisija po uslovima protivno zakonu.

Dragan Đilas
Dragan Đilas, Foto: Tanjug/Tanja Valić

- Postoji osnovana sumnja da su Ðilas i njegovi zaposleni i to neki od najviše rangirnih u njegovoj kompaniji zajedno sa tadašnjim delom rukovodstva RTS učestvovali u ozbiljnoj korupciji vezano za kupovinu i prodaju sekundi različitih televizijskih emisija po uslovima koji nisu bili predviđeni zakonom - rekao je ministar za TV Pink.

 

Sačekaćemo da se ta istraga završi i ako se sumnje pokažu kao tačne to će biti velika korupcionaška afera koja će pokazati kako se ispumpavao novac građana Srbije - rekao je on. 

Ministar je rekao da je razumiljivo da građani ne mogu imati poverenje u one koji su radili na uništavanju srpske ekonomije ranijih godina (Ðilas, Jeremić) i dodao da je njima cilj da se vrate na vlast.

 

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi