"SRAM VAS BILO, GO*NA" Sukob na protestu u Beogradu, Đilasovci nasrnuli na grupu ljudi! (VIDEO)

Nastavlja se vređanje Đilasovih pulena

Sukob između Đilasovih pristalica i marksista na protestu
Sukob između Đilasovih pristalica i marksista na protestu, Foto: Printscreen: Youtube

Na devetim protestima koji se pod parolom "Jedan od pet miliona" održavaju u Beogradu, a koji za cilj imaju destabilizaciju stanja u državi i svrgavanje sa vlasti predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ponovo je došlo do koškanja.

 

Sledbenici Đilasovog Saveza za Srbiju ponovo su napali grupu marksista koji su takođe učestvovali u protestu. 

JE*EM LI TI MATER PE*ERSKU! Đilas izgubio kontrolu i psovao građane usred demonstracija! (VIDEO)

Dragan Đilas je prošli put vređao i psovao mlade ljude koji su mu u lice sasuli šta misle o njemu, a kada su ih večeras njegovi puleni prepoznali, usledilo je koškanje, vređanje, guranje.

SAČEKALI GA SARADNICI IZ KOALICIJE Đilas psovao unuka Ivana Stambolića i napao Borkove političke partnere

Članovi organizacije "Marks 21" su im skandirali razne povike poput "fašisti, fašisti", a na snimku se čuje kako vođa marksista megafonom govori "Sram vas bilo, go*na".

 

S obzirom na to da je ovaj protest sam po sebi besmislen, sve je primetnije da vlada velika nervoza i netrpeljivost među učesnicima, odnosno grupama. 

 

Podsetimo, na protestu pre dve nedelje Dragan Đilas je ušao u verbalni sukob sa pripadnicima ove grupe, kao i sa mladićima koji su nosili transparent "Javni izvršitelji - privatna pljačka", što je simbolično aludiralo na činjenicu da je Dragan Đilas bio jedan od lidera Demokratske stranke koja je 2011. godine privatne izvršitelje ovlastila da ljude izbacuju iz njihovih domova. 

 

Nakon toga, lider Saveza za Srbiju najstrašnije ih je psovao i vređao, da bi tiradu završio mizoginom i homofobnom psovkom: "Je*em li ti mater pedersku". Zatim se okrenuo i otišao u pratnji telohranitelja.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi