NA SUĐENJU RASKRINKAO ĐILASA Vesić: Uništio je grad dok se enormno bogatio! Sada je vreme da na površinu isplivaju sve MUTNE RADNJE! (VIDEO)

Ovo je priča o politici Dragana Đilasa!

Goran Vesić
Goran Vesić, Foto: Alo!/Vladimir Marković

"Danas ste bili u prilici da vidite kako izgleda jedan od dvadesetak procesa koji vodi Dragan Đilas protiv mene, za koji me je tužio jer sam tvrdio da je uništio grad dok je vladao Beogradom i da dok je bio u politici se enormno obogatio" - rekao je Vesić.

Zatim je dodao uz dokument koji potkrepljuje njegove iskaze da od trenutka ulaska Dragana Đilasa u politiku prihodi tih kompanija rastu. Goran Vesić je naglasio da je to više nego jasan dokaz o tome šta se radilo i šta je Dragan Đilas dok je bio na vlasti u Beogradu.

"Doneo sam čitav niz dokaza i o tome kako je prodata zgrada Dragana Đilasa na Novom Beogradu. A to je transkakcija između njega i Šolaka, vrlo zanimljiva transakcija", ističe Vesić.

Dodaje i da je ovo priča o politici Dragana Đilasa.

"Kao njegov politički protivnik imam pravo da upozorim građane šta bi se desilo sa Beogradom kada bi on ponovo došao na vlast", govori Vesić.

On se raduje ovim suđenjima zato što je to prilika da Dragan Đilas na sudu objasni šta je radio.

 

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Mija
  15/03/2019 - 13:32
  Posto dokazi protiv Djilasa postoje.Nadam se da ce Djilas biti kaznjen,za sve sto je radio.Bogacenje na racun gradjana,je zaista,za svaku osudu,i vreme je da odgovara za svoje postupke.
 • Korisnik: Mika
  15/03/2019 - 12:32
  Istina uvek izadje na videlo!
 • Korisnik: Loknica
  15/03/2019 - 12:22
  Kako ga nije sramota!
 • Korisnik: Goran
  15/03/2019 - 10:16
  Sa Djilasov je zagarantovan lopovluk i mahinacije. Sada si minoran politička figura.
 • Korisnik: Ana
  15/03/2019 - 10:02
  Djilas je teska lopuza.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi