BRNABIĆ OTKRILA VELIKU TAJNU! Voditeljka je pitala za Vučićevu službenu belešku sa Grenelom! Svima u studiju zastao dah kada je to izgovorila

Premijerkin razgovor sa Ričardom Grenelom protekao dobro!

Ana Brnabić, Hit tvit
Ana Brnabić, Hit tvit, Foto: Printskrin

Ana Brnabić gostuje večeras u Hit tvitu gde je prokomentarisala aktuelnu posetu Ričarda Grenela, Beogradu i Prištini, kao i činjenicu da je predsednik Vučić prvi put sam pisao službenu belešku. 

- Što se tiče sastanka sa Ričardom Grenelom pričala sam sa predsednikom, znam sadržaj njihovog razgovora, u službenu belešku nema potrebe da imam uvid. Moj razgovor sa Grenelom je bio dobar, fokusirao se na ekonomski razvoj. Složili smo se u jednom, a to je da ukoliko postoji robna i trgovinska razmena onda postoji veća mogunost za kompromis. Ja sam morala da mu napomenem da Beograd nikada nije ušao u trgovinski rat sa Prištinom, čak ni kada je bilo najgore, i kada je Marko Đurić hapšen u Prištini - rekla je Ana Brnabić u Hit tvitu.

 VUČIĆ ZAGRMEO U SAVA CENTRU! Stao za govornicu, pa otkrio: To je najznačajniji korak za Srbiju!

Specijalni izaslanik američkog predsednika, ambasador Ričard Grenel, u okviru poteza čiji je cilj pokretanje blokiranog dijaloga Beograda i Prištine, završio je svoju posetu jednostavnom porukom od predsednika Donalda Trampa: "Građani Srbije i Kosova žele mir, ekonomski razvoj, posao, i bolji život za svoju decu. Nakon sastanka sa poslovnim liderima, političarima i građanima, nadam se da možemo da postignemo napredak".

Ana Brnabić, Hit tvit
Ana Brnabić, Hit tvit, Foto: Printskrin

 

 Bonus video: VUČIĆ ZA ALO RS! Odlazim sa čela stranke!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi