ALBANSKI LIDERI SU NEODGOVORNI Vučić: Brinem zbog Kosova, ali i zbog susreta u Berlinu

Srbija mora još odgovornije da se ponaša

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug/ Sava Radovanović

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da je veoma zabrinut zbog svega na Kosovu i Metohiji kao i zbog predstojećeg susreta u Berlinu.

"Brinem o svemu i zbog susreta u Berlinu. Ne zbog toga što se plašim bilo kakvih pritisaka, niti mislim da će ih biti, već ne vidim ni kako dalje ni šta dalje sa ljudima koji su tako i toliko neodgovorni kao što su albanski lideri danas. To je ono što kod mene izaziva i veliku bojazan i određeni strah, ali utolko više će nas naterati na još ozbiljnije i odgvornije ponašanje", rekao je Vucić novinarima posle obilaska radova na kliničkom centru Srbije.

 

On je rekao i da je video koliko su energije i nade polagali albanski mediji i radovali se onome što se desavalo juče na beogradskim ulicama i da su se najviše Haradinajevi i Tacijevi mediji radovali onome što potencijalno sledi za Vučića.

"To mi je ulilo dodatnu snagu i nadu da radim dobre stvari za našu zemlju i za nas narod na KIM", poručio je predsednik.

On je dodao da su albanski mediji, za razliku od nemačkih i švajcarskih, pa i hrvatskih, videli stvari na ulicama na drugačiji način.

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi