SAN DANAS POSTAJE STVARNOST! Vučić se oglasio, ostalo je još manje od dva sata! Srbijo, ovo si čekala!

Vučić će danas prisustvovati otvaranju deonice istočnog kraka Koridora 10 ka bugarskoj granici.

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug/ Dragan Kujundžić

* Deonica istočnog kraka Koridora 10 ka bugarskoj granici svečano će danas biti puštena za saobraćaj

* Ovim se i zvanično obeležava kraj radova na ovom koridoru kroz Srbiju

* Svečanosti će prisustvovati predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijer Bugarske Bojko Borisov, kao i predstavnici vlada dve zemlje, inostranih kreditora i kompanija koje su radile na ovoj deonici

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas se zahvalio svima koji su učestvovali u izgradnji Deonice istočnog kraka Koridora 10 ka bugarskoj granici, koji će svečano danas biti puštena za saobraćaj.

Predsednik Srbije se uoči svečanog otvaranja obratio na svojoj zvaničnoj Instagram stranici i poslao poruku svim građanima, ali i firmama i radnicima koji su radili na deonici Koridora 10.

 

- Hvala svim divnim i vrednim ljudima koji su radili na ostvarenju ovog sna. Za Srbiju ovaj auto-put ne znači samo kilometre već i povezivanje, nove investicije, nova radna mesta, veće plate i ostanak ljudi na svojim ognjištima. Ovo je budućnost koju želimo da ostavimo našoj deci - napisao je predsednik Vučić.

Predsednik Srbije je uz tekst objavio i snimak autoputa i tunela Bancarevo.

Vučić je juče najavio da će do 1. decembra vožnja auto-putem istočnog kraka Koridora 10 biti besplatna, a da će potom 19. decembra, biti otvorena deonica autoputa Miloša Velikog, od Surčina do Obrenovca u dužini od 17,6 km.

Istočni krak Koridora 10
Istočni krak Koridora 10, Foto: Alo!

Bonus video

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi