SRAMNI NAPADI NA MILENU IVANOVIĆ Vulin: Kada ne kaznite one koji pozivaju na grupno silovanje premijerke, dočekate da se iživljavaju na Oliverovoj udovici!

Ministar reagovao na sraman tvit Željka Veselinovića

Aleksandar Vulin
Aleksandar Vulin, Foto: MOD

Ministar odbrane Aleksandar Vulin zgrožen je sramnim napadima pripadnika opozicije na udovicu Olivera Ivanovića, kao i rečima kojima su je okarakterisali članovi Saveza za Srbiju.

 

MILENA IVANOVIĆ REAGOVALA NA BRUTALNE UVREDE OPOZICIJE "Ja sam samo majka sedmogodišnjeg dečaka, ako nam se nešto desi, VI ĆETE BITI KRIVI"!

 

"Kada ne kaznite Veselinovića zato što je pozivao na grupno silovanje premijerke Brnabić, dočekate da se lider Saveza za Srbiju iživljava na udovici Olivera Ivanovića. U srpskom narodu nema veće sramote od vređanja i napada na žene i decu, na udovicu. Majka dečaka kome su ubili oca sada mora da trpi uvrede i napade kukavice koja o Kosmetu, Oliveru Ivanoviću i ljudskosti ne zna baš ništa. Savez za Srbiju i njegove vođe o Ivanoviću su i živom i mrtvom brinule koliko i Veselinović o njegovoj udovici", izjavio je ministar odbrane i predsednik Pokreta socijalista, Aleksandar Vulin, reagujući na tvit Željka Veselinovića u kome je suprugu pokojnog Olivera Ivanovića nazvao "ženom đavolom".

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Maja
  14/01/2019 - 08:58
  Opozicija nam se baš srozala.
 • Korisnik: Nina
  14/01/2019 - 08:41
  Manijaci iskoriste toleranciju i prastanje.
 • Korisnik: Milan
  14/01/2019 - 08:11
  Tužilaštvo mora da reaguje na ove bezočne uvrede.
 • Korisnik: Suza
  14/01/2019 - 08:03
  Sram ih bilo! Neka ostave zenu na miru!
 • Korisnik: Lela
  14/01/2019 - 08:01
  Zeljko Veselinovic je nesto najsramotnije na politickoj sceni....
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi