OTVORENO PISMO ČOVEKA KOJI NE MOŽE DA ĆUTI NA SERGEJEVE UVREDE Zbog trauma iz detinjstva žene nazivaš "fuksama", imaš neizlečivu psihijatrijsku dijagnozu, a vi ostali se stidite!

Svi vi koji ćutite na to što su žene "fukse". Vi i jeste! Ali one karakterne i znajte: NORMALNA SRBIJA NEĆE ĆUTATI!

Sergej Trifunović
Sergej Trifunović, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Mario Spasić, generalni sekretar Saveta za monitoring, ljudska prava i borbu protiv korupcije Transparentnost uputio je otvoreno pismo glumcu Sergeju Trifunoviću i, kako navodi, njegovim pomagačima (Brankici Janković, NUNS-u, UNS-u, NDNV-u i nekim nevladinim organizacijama), a sve u vezi sramnih uvreda upućenih ženama u Srbiji koje glumac sve češće plasira.

NOVA ĐILASOVA HAJKA NA NOVINARE Sergej Trifunović je Maju Gojković nazvao FUKSOM, a sad je 3 puta gore izvređao urednicu Studija B!

Njegovo pismo prenosimo vam u celosti:

Nevaspitani i neotesani čoveče,

U poslednje vreme u svoj, ionako skroman, vokabular dodao si još jednu poganu reč koja opisuje najpre stanje tvog uma i tvoje karakterne osobine, "FUKSO". Da li je normalno da, kao idol mladih (koji su te pročitali), nemaš minimum osećaja da ne vređaš druge i da izbaciš polne organe iz usta, koje tako prečesto koristiš? Da li je normalno da nikada nisi shvatio činjenicu da, kao javna ličnost, sebi ne smeo da dozvoliš korišćenje poganih izraza kojima je tvoj mozak prepunjen? Da li je normalno da ti, kao neko ko se navodno bavi humanitarnim radom (gde nikada nisi objasnio kako trošiš novac sakupljen za lečenje bolesne dece) ne shvataš da humanost i ogromno srce ne idu u čoveka sa mislima i poganim jezikom koji ti imaš? Očigledno je da tvoje ljudske frustracije blokiraju tvoje rasuđivanje i žao mi je što si, kao mlad čovek, u ozbiljnoj demonstraciji sumnje da imaš nelečivu psihijatrijsku dijagnozu. I naravno, normalna Srbija tebi neće ćutati dok, zbog očiglednih trauma iz detinjstva, žene nazivaš "fuksama" i na taj način sve nas dovodiš u ozbiljnu dilemu da li i sa svojom majkom, tetkom, sestrom... razgovaraš na isti način, što je sasvim očekivano i nesporno. Teško njima!

 

Dalje, gospođo Brankice Janković: Da li je realno da ti, kao "poverenica za zaštitu ravnopravnosti", nemaš trunke osećaja da osudiš ovo divljanje svog miljenika sa gusto kucanim izveštajem psihijatra? Da li je moguće da ni jednu reč osude ne izgovoriš na činjenicu da jednu ženu, predsednicu Narodne skupštine Maju Gojković, ovaj loš glumac naziva "fuksom"? Da li je tebi normalno da takođe ovaj poganac novinarke Ivanu Vućućević i Barbaru Životić takođe naziva "fuksama" uz očekivane psihijatrijska težnje da će na silu opštiti sa njihovim majkama? Šta se to u tebi, poštovana Brankice, krije pa tebi ovako nešto uopšte ne smeta? Ili se slažeš, ili imaš informacije o dijagnozama koje blatnjavi glumac poseduje i "sklanjaš se od budale"? Razmisli i javi nam.

I vi, vajni NUNS-ovi, UNS-ovi, NDNV-ovi i nevladine organizacije koji štitite medijske slobode i ljudska prava. Stidite se! Ništa bolji niste od glumca koji je i sam posut biološkom supstancom neprijatnog mirisa i misli da treba i ostali da smrde. Vi smrdite, gospodo! Svi vi koji ćutite na to što su žene "fukse". Vi i jeste! Ali one karakterne i znajte: NORMALNA SRBIJA NEĆE ĆUTATI!

 

Pratite nas na Fejsbuku  i Instagramu

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Povezane vesti

 • Korisnik: Milica
  12/12/2018 - 08:10
  Zaustaviti ovo prostacko ponašanje glumca,koji je prevrsio svaku meru!Dokle se trpe njegove pretnje i ucene!!
 • Korisnik: Mica
  12/12/2018 - 06:08
  Sergej, kao i većina lidera opozicije imaju shizofreniju ili bipolarni poremećaj, očigledno kako ko.
 • Korisnik: Jok333
  11/12/2018 - 23:13
  Propali glumac je pao u ocima svih ljudi.
 • Korisnik: mara
  11/12/2018 - 21:16
  Sergeju je zaista potreban savet strucnog lica, kako bi obratio paznju na svoje ponasanje.
 • Korisnik: Dunja
  11/12/2018 - 20:37
  Razocarenje je Sergej,mnogo je pao u mojim ocima,a tako je imao dobar glumacki pocetak😔😢
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi