"GAĐENJE, IMAM TRANSFER BLAMA" Živković se oglasio i progovorio o Marinikinom bežanju i odnosu sa Đilasom!

Marinika Tepić, narodna poslanica poznata po čestim preletima iz stranke u stranku, formirala je novi poslanički klub samo dan nakon što su opozicionari opkolili zgradu Predsedništva Srbije, u kojoj se u tom trenutku nalazio šef države Aleksandar Vučić.

Marinika Tepić i Dragan Đilas
Marinika Tepić i Dragan Đilas, Foto: Alo / M. Jošida

Tepić namerava da buduću stranku Dragana Đilasa, lidera Saveza za Srbiju, smesti u poslaničke klupe, iako opozicionari bojkotuju rad parlamenta, saznaje „Alo!” iz dobro obaveštenih izvora.

Da su naša saznanja tačna, može se videti i na zvaničnom sajtu Skupštine Srbije, te su sada članovi Kluba samostalnih poslanika Jovan Jovanović, Branislav Mihajlović, Sonja Pavlović, Ana Stevanović i Marinika Tepić. Članovi tog kluba više nisu Zoran Živković, lider Nove stranke, i Aleksandra Čabraja, bivša poslanica DJB-a, te su oni sada u grupi narodnih poslanika koji nisu članovi nijednog poslaničkog kluba.

Živković je izjavio da je isključivanje njega i poslanice Aleksandre Čabraje iz Kluba samostalnih poslanika nelegalno, čudno i posledica nezdrave ambicije i amaterizma ljudi koji su to učinili.

On tvrdi i da mu je ranije nuđeno da potpiše da izlazi iz kluba, ali da je odbio, kao i da ne može da poveruje da je Tepić izjavila da je on bio nezainteresovan za rad poslaničkog kluba.

Zoran Živković
Zoran Živković, Foto: Tanjug/Rade Prelić

Rekao je da ga ne zanima da li se iza svega krije Đilasov plan da ima svoj poslanički klub.

"Znači imate, to se sad moderno kaže, transfer blama prema gospođi Tepić, stari izraz za to iz mog vremena je bio gađenje", kazao je Živković.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi