INVAZIJA NA HRVATSKU SA MORA Albanska i kosovska vojska pod punom opremom iskrcala se na obalu, cilj grad u kome su Srbi nekad bili većina

Vojna vežba brzi odgovor

Na međunarodnoj vojnoj vežbi " Brz odgovor" koja se održava u Hrvatskoj, u zadarskoj luci Gaženica iz dva desantna broda minopolagača Hrvatske ratne mornarice, „Krka“ i „Cetina“, iskrcali su se pripadnici oružanih snaga Republike Albanije i Kosovskih snaga bezbednosti. 

 

 To je prvi put da se brodovima Hrvatske ratne mornarice prevoze snage s mestom ukrcaja u luci druge države, konkretno u luci Drač u Republici Albaniji.

(VIDEO) TEŠKIM TRANSPORTNIM HELIKOPTERIMA PREBACILI ARTILJERIJU Amerikanci,Hrvati i Kosovski albanci izveli vazdušni desant, šta spremaju Srbiji?!

 

Posle iskrcavanja, snage će drumskim putem biti transportovane na vojni poligon "Eugen Kvaternik" kod Slunja.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Ivo
  21/05/2019 - 11:54
  U Slunju Srbi nikada nisu bili vecina. Po popisu stanovnistva u Slunju je 1991 zivjelo 64% Hrvata koji su pocetkom okupacije dijela Hrvatske svi protjerani,a dio i pobijen.
  • keja @Ivo
   22/05/2019 - 08:06
   Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno", rekao je Dobrica Ćosić ...
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi