ZAVRŠILI SMO! Dodik zaratio sa HRVATIMA! Grmi Republika Srpska - Gotovo je u svakom smislu, kakvo izazivanje pobune u Oružanim snagama?!

Komšić je podneo krivičnu prijavu protiv Dodika zbog, kako je naveo, izazivanja pobune u Oružanim snagama BiH.

Milorad Dodik
Milorad Dodik, Foto: Alo!/Petar Marković

Predsedavajući Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik izjavio je danas da je sa hrvatskim članom Predsedništva BiH Željkom Komšićem "završio lično i politički".

Željko Komšić
Željko Komšić, Foto: profimedia

"Komšić i ja smo završili", rekao je Dodik, komentarišući to što je Komšić podneo krivičnu prijavu protiv njega zbog, kako je naveo, izazivanja pobune u Oružanim snagama BiH.

 

"Tužio je, videćemo šta će biti, tužio je i prošli put", kazao je Dodik.

Dodik je 12. maja, na obeležavanju Dana Vojske RS i Dana Trećeg pešadijskog (RS) puka Oružanih snaga BiH, zatražio da više od polovine pripadnika ovog puka sledeće godine na obeležavanju Dana vojske bude obučeno u uniforme bivše Vojske RS.

Dodik je danas ocenio da je i do sada imao "mnogo prijava i raznih pretnji", a Komšićevu tužbu smatra "političkom igrom".

 

"Ko drži još ozbiljno do Željka Komšića, pustite kraju. Stotinu prijava sam imao do sada, stalno mi prete nečim, pre dve godine su mi hteli pretresati kuću i uzimati stvari. Eto mu njegova tužba, što se mene i njega tiče, politički smo završili", rekao je predsedavajući Predsedništva BiH.

Prema njegovim rečima, Komšić "igra svoju političku igru i to pripada ljudima koji su politički marginalni", dodavši da on nikada neće tužiti Komšića.

 

On smatra da se previše pažnje poklanja pitanjima poput uniforme vojnika Oružanih snaga, a nedovoljno pitanjima poput odluke o cenama rominga u regionu.

"Napravili smo nešto u tom Predsedništvu s romingom, ali to neće da provode u Savetu ministara BiH. To nikoga se ne tiče, to što možemo da izgubimo priču o jeftinom romingu, to nikog ne zanima, ali ih zanimaju uniforme", naveo je Dodik.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: CICKO
  24/05/2019 - 16:14
  VALJDA SU U FEDERACIJI SVI GLASACI JEDNAKI. NEMA ODVAJANJA NA HRVATSKE I BOSNJACKE GLASACE. ZNACI DA JE KOMSIC REGULARNO IZABRAN.
 • Korisnik: znam da
  22/05/2019 - 15:44
  komsic ne predstavlja hrvatski narod to i ptice na grani znaju ...muslimanski potrcko i sramota hrvata u bosni
  • gagom @znam da
   22/05/2019 - 22:42
   Komšić svesrdno,svjesno ili ne,pomaže osamostaljenje RS!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi