PRONAĐENO TELO MRTVOG AMERIKANCA Došao iz Brazila da se provodi, žudeo za EGZOTIČNIM mestima, a ni slutio nije da će mu se OVO desiti!

Večeras oko 19:40 sati u Omišu, u predelu Fortika, pronađeno je telo muškarca, a pretpostavlja se da je reč o ranije nestalom državljaninu SAD, Džonu Rajtu (52) iz Kalifornije, koji se u nedelju ujutru uputio upravo na tu destinaciju.

Hrvatska policija
Hrvatska policija, Foto: Profimedia

Policija je saopštila da je na mestu gde je telo pronađeno u toku uviđaj, nakon čega će uslediti obdukcija i utvrđivanje identiteta, prenela je splitska Slobodna Dalmacija.

Rajt se u nedelju poslepodne uputio na Fortiku iznad Omiša i od tada mu se gubi svaki trag. Za njim su tragali pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja, omiški vatrogasci, a bili su angažovani i helikopteri.

POLICIJSKA POTERA U TOKU ZASTRAŠUJUĆA NESREĆA zadesila mladu devojku u Ruzveltovoj - Nepoznati muškarac u BEKSTVU!

U nedelju poslepodne, odmah po dojavi o nestanku Amerikanca, HGŠ je izašao na teren s 30 ljudi i uz pomoć dronova pretraživao područje nestanka.

- Amerikanac je išao u obilazak Fortike organizovano budući da se nalazi na krstarenju Jadranom na brodu Plomin. Poslednji put je viđen kod Fortike, a kada se grupa vratila na brod i zaputila u Makarsku, ustanovili su da ga nema - izjavio je ranije danas Darko Gavrić-Čerčo, šef splitskog Groske službe.

JEDAN MAHAO SNIMATELJU S LISICAMA NA RUKAMA Srbi u centru skandala u Rumuniji! Uhapšeni sportisti! Čim nisu znali odgovor na OVO pitanje, policiji sve postalo jasno (FOTO)

Nezvanično, Slobodna Dalmacija piše da je Amerikanac u Hrvatsku došao iz Brazila, a u njegovm pasošu je veliki broj pečata egzotičnih destinacija.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi