DVOJICA ŠKALJARACA UBIJENA U FORSTU, NEMAČKA NA NOGAMA Građani evakuisani, ispred stana automobili puni eksploziva! Na terenu vatrogasci, forenzičari, policijski psi... (FOTO)

Ubijeni Darko Mijović i Nikola Jovanović

Ubistvo škaljaraca, Forst, Nemačka
Ubistvo škaljaraca, Forst, Nemačka, Foto: Profimedia

Više od 100 stanovnika evakuisano je u Forstu, gde su u jednom stanu pronađena najmanje dva tela, a prema prvim informacijama reč je o Crnogorcu Darku Mijoviću i Nikoli Jovanoviću.

Evakuacija je usledila odmah pošto su pronađena tela, a ispred zgrade i automobili za koje se sumnja da sadrže eksploziv. Kontradiverziona ekipa pregleda automobile u blizini mesta zločina, dok je 116 stanovnika evakuisano.

Budući da postoji opasnost od eksplozije, oni su morali da napuste svoje domove u prečniku od 50 metara kao mere predostrožnosti, izjavila je portparolka policije Ines Filon.

Ubistvo škaljaraca, Forst, Nemačka
Ubistvo škaljaraca, Forst, Nemačka, Foto: Profimedia

Komšije su izjavile da su u stanu pronađena dva tela, dok je treći prevezen helikopterom i njegovo stanje za sada nije poznato.

Na terenu su vatrogasci, forenzičari, policajci, policijski psi…

"MOJ NAJVOLJENIJI MUŽ" Bila mu je supruga samo nekoliko sati! Marko je poginuo dok je razvozio goste sa sopstvene svadbe, a njegova udovica Marija dirljivo se oprostila (FOTO)

Kako prenose Vijesti, reč je Darku Mijoviću i Nikoli Jovanoviću, koji su ubijeni u ratu crnogorskih klanova.

Ubistvo škaljaraca, Forst, Nemačka
Ubistvo škaljaraca, Forst, Nemačka, Foto: Profimedia

Mijović je krajem marta oslobođen optužbi za ubistvo Petrovčanina Nemanje Medina. On i Baranin Vladimir Ulama optuživani su da su 8. jula 2016. gdoine oteli i potom ubili Medina.

Darko Mijović
Darko Mijović, Foto: Facebook

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi