KOMBI PUN LJUDI SLETEO U REKU! Ima mrtvih, vozač pobegao kroz zonu gde niko živ ne sme da zakorači, a kamoli da beži kroz nju! Policija "češlja" celu oblast

Organi reda spasavali nesrećne ljude iz reke.

Vezali psa za kombi i vukli ga
Foto: Instagram

Noćas oko 3 sata iza ponoći odvijala se prava drama na području Gline u Hrvatskoj.

MOGERINIJEVA ZNALA ZA KRIMINAL ZAEVA I BOKIJA 13! Čovek koji je uzdrmao Skoplje najavljuje politički zemljotres - neće biti pošteđenih!

 

Vatrena stihija guta sve pred sobom! Turisti beže u panici

AUTOR: Alo.rs/Tanjug/I.L. DATUM I VREME: 24.08.2019. 16:24 - 24.08.2019. 16:38 Ovaj požar je izazvan udarom groma ali intervencijom vatrogasaca i uz pomoć kanadera širenje je zaustavljeno. Vatrogasci požar vatra, Foto: Alo!/Masanori Jošida Četrdesetak vatrogasca i dva aviona "kanadera" gase požar koji je danas izbio na području Opštine Sućuraj na Hvaru, ali vatra nije pretila stambenim objektima, saopštili su u vatrogasnoj službi Starog grada na Hvaru.

U mestu Slatina Pokupska, policajci su, tokom pojačanog postupanja u suzbijanju nezakonitih migracija, pokušali da zaustave kombi vozilo nemačkih oznaka koje se na svetlosne znakove nije zaustavilo, već je vozač ubrzao brzinu kretanja usled čega je sletio u reku Kupu.

Vozač je tada iskočio iz kombi vozila i pobegao prema miniranom području, ostavljajući kombi da tone. Policijski službenici koji su se našli na mestu događaja krenuli su da spašavaju osobe iz kombija i razbili staklo. Prema do sada utvrđenom, policijski službenici su iz kombija iz reke spasili 11 migranata, međutim, jedna ženska osoba je kasnije tokom pružanja lekarske pomoći na mestu događaja preminula.

https://www.alo.rs/vesti/region/hrvati-katolici-su-najobicniji-slabici-zabijaju-se-u-krdo-jer-sami-ne-vrede-nista-lica-im-iskrivljena-od-mrznje/248412/vest

PRATILI JE U KASNE SATE Dvojica migranata presrela devojku (25), oteli joj novac, a onda je počelo stravično iživljavanje!

Na mestu događaja sprovodi se uviđaj kojim rukovodi županijsko državno tužilaštvo u Sisku dok se za vozačem intenzivno traga.

BRUKA I SRAMOTA OD DRŽAVE Zaključak hrvatskih vlasti o napadu na Srbe kod Knina razbesneće svakog! Da li je moguće da su izjavili ovakvu gadost?!

POTRESNA ISPOVEST OCA DEČAKA (6) KOJEG JE ODNEO POTOK "Svaki dan hodam rekom i tražim ga... Hoće srce da mi pukne kad me mlađi sin pita da li sam ga našao"

HRVATSKI NOVINAR RAZBUCAO SVOJE ZEMLJAKE Hrvati katolici su najobičniji slabići! Zabijaju se u krdo jer sami ne vrede ništa! Lica im iskrivljena od mržnje!

BONUS VIDEO: Gori automobil na Pupinovom mostu!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi