TRAGIČAN KRAJ POTRAGE! Krenuo na kolokvijum, a posle nedelju dana ga našli mrtvog ispod mosta! Pronađena cedulja sa jezivom porukom! (VIDEO)

Karlo Kurtanjek, zagrebački student koji je nestao pre nedelju dana pronađen je danas mrtav. Telo je pronađeno kod Jankomirskog mosta u Zagrebu.

Karlo
Karlo, Foto: screenshoot/Youtube

"Danas, oko 12.10 sati, kod čvora Jankomir, pronađeno je telo muške osobe. Uviđajem je utvrđeno da na telu nisu pronađeni tragovi koji bi ukazivali na nasilnu smrt. Obdukcijom će se utvrditi tačan uzrok smrti " objavila je policija i dodala da se sumnja da je mladić počinio samoubistvo.

Sumnja se na samoubistvo.

Da podsetimo, mladić je nestao 10 aprila. On je kako oko 8 sati krenuo na fakultet gde je imao zakazan kolokvijum, ali na njemu se nije pojavio. Oko 8.15 sati vidio ga je komšija sa kojim se u prolazu pozdravio, a u 8.20 podigao je novac na obližnjem bankomatu.

Policija nije rekla koju svotu je podigao, a imao je oko dvadesetak hiljada kuna (oko2.500 evra) koje je uštedeo. Roditelji su dok su pretraživali njegove lične stvari pronašli komadić papira na kojem je rukom ispisao da majci i ocu ostavlja imovinu koja se sastoji od novca koji je imao na računima.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi