POTRESNA SVEDOČENJA POZNANIKA Monstrum iz Bihaća išao na jedno ČUDNO MESTO! Posle toga zaklao je svoje troje dece, pa se obesio

Želeo je da sazna zašto mu je žena otišla od kuće

Admir Sović
Admir Sović, Foto: Facebook

Admir Sović, otac dželat koji je u porodičnoj kući zaklao svoje troje dece pa se potom obesio, posećivao je vračaru koja se bavi crnom magijom kako bi saznao zašto mu je žena otišla od kuće. Nakon toga odlučio se na monstruozan čin - nožem je zaklao troje dece, pa se obesio.

Slučaj iz sela kraj Bihaća, koji je ceo region ostavio u šoku i to malo mesto zavio u crno, ne prestaje da šokira javnost. Mališani koje je otac svirepo zaklao kuhinjskim nožem i njihova beživotna tela smestio u krevet, sahranjeni su u jednom danu, a otac koji se u istoj kući obesio, dan ranije.

 

Međutim, priča tragične sudbine ove porodice ostala je da živi, a pojedine informacije koje postaju dostupne javnosti ukazuju da je monstruoznom činu prethodilo neurotično ponašanje Admira, oca iz pakla.

Tome u prilog govori i njegov odlazak kod vračare, kojoj se Admir obratio jer je sumnjao da je njegovoj supruzi Lejli, majci njihovo troje dece, "nešto napravljeno" i da zbog toga hoće da ide da radi i da ode od kuće.

U razgovoru sa Admirovim prijateljem, naši reporteri su saznali da je Admir bio izuzetno ljubomoran muž, koji svojoj ženi nije opraštao odlaske od kuće, pa makar odlazila i u posetu roditeljima u Sarajevo.

Vračara
Vračara, Foto: Shutterstock

- U ponedeljak sam bio kod Admira kući, pili smo kafu. On mi je rekao da je bio kod neke žene za čarke koje ta žena pravi. Hteo je da vidi da neko nije podmetnuo njegovoj ženi Lejli - rekao je njegov prijatelj Asim Delić u kratkom razgovoru za naš portal, dodajući da mu se Admir poverio i ispričao šta mu je ta žena kazala.

Da je situacija i više nego ozbiljna pokazuje i to što njegov prijatelj ne želi previše da govori o razgovoru Admira i vračare, jer svoja saznanja čuva za policiju kojoj će, kako kaže, sve ispričati.

Da li je ta žena na bilo koji način uticala na Admira ili manipulisala njegovim postupcima, što je za posledicu imalo trostruko monstruozno ubistvo dece, ili je možda pokušala da smiri pomahnitalog ljubomornog muža, utvrdiće policija.

 

Ipak, jedno je sigurno - Admir je bio nezainteresovan za porodicu, svoju suprugu je ponižavao i smatrao je promiskuitetnom ženom.

Pratite nas na InstagramuFacebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi