SVE PAPIRE FALSIFIKOVALA! Nesvakidašnja krađa! Majka iskoristila trenutak nepažnje svoje ćerke, pa joj ukrala automobil, a onda ga poklonila DEČKU!

Iz MUP Severne Makedonije su saopštili da istraga oko ovog neverovatnog slučaja još uvek traje.

Saobraćajna policija
Saobraćajna policija, Foto: Alo!/Nenad Vujanović

Još uvek se prepričava nesvakidašnja krađa koja se pre nekoliko dana dogodila u Kočanima, gradiću na istoku Severne Makedonije.

Prema saopštenju policije, O. A. iz Kočana iskoristila je trenutak nepažnje svoje ćerke A. A. pa je od nje ukrala ključeve od njenog automobila "mazda".

Žena nije htela samo da se provoza sa ćerkinim autom, već je imala sasvim druge namere. Ona je falsifikovala ćerkin potpis i nakon overe kod notara ona je postala vlasnik ćerkine "mazde". Čim je dobila "papire", majka O. A. je ćerkin automobil poklonila svom dečku M. M.

Čim je za to saznala, ćarka A. A. je svoju majku O. A. prijavila MUP-u. Policija je ubrzo pronašla vozilo i vratila ga njenom pravom vlasniku.

Iz MUP Severne Makedonije su saopštili da istraga oko ovog neverovatnog slučaja još uvek traje, a nakon kompletiranja celokupne dokumentacije i u konsultaciji sa nadležnim javni tužiocem biće podneta odgovarajuća prijava protiv nesavesne majke O. A.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi