STRAVA I UŽAS NA RECI VRBAS! Odvija se ekološka katastrofa, površinom reke pliva divovska MRLJA! Niko ne zna šta je u pitanju!

Fotografije Vrbasa podelio je na svom Fejsbuk profilu poslanik Milan Svraka.

Reka, Vrbas
Reka, Vrbas, Foto: Printscreen

Fotografije reke Vrbasa u Bočcu, šokirale su javnost u regionu. Ogromna mrlja proteže se nekoliko stotina metara i izgleda kao da je neko nešto prosuo: mulj, naftu ili nešto treće. 

BIVŠI UČESNIK FARME PONOVO ŠOKIRA NACIJU Čeda napakovao ranac težak 20kg, došao do Hrama Svetog Save da se pomoli Bogu i krenuo peške do Grčke!

Juče se po pitanju otpada koji pluta Vrbasom, a zbog pucanja mreže Eko centra Bočac oglasio se i Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke. On je rekao da je Vrbas u nadležnosti Voda Srpske.

 

- Mi ne možemo biti lideri u rešavanju, niti organizovati sastanak, ali spremni smo da učestvujemo. Eko centar ne može sam da iznese ovaj posao, pa je trenutno sve opterećenje na HE Bočac - rekao je on.

VOJSKA SRBIJE DOBIJA NOVI TERENAC Pincgauer i Puh iz doba JNA odlaze u prošlost! Ovo je njihova zamena "Tervo"

Fotografije Vrbasa podelio je na svom Fejsbuk profilu poslanik Milan Svraka i pokazuje do čega je dovelo zagađenje reke Vrbas.

- Možemo sad da gledamo naš odnos prema vodi, a šta su nas učili voda je izvor života! Ko treba da odgovara! - napisao je on.

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi