KUĆA STRAVE I UŽASA U BANJALUCI Otac se seksualno iživljavao nad ćerkom, a koliki je monstrum govori što je uvek koristio jedan dodatak tokom odnosa!

Prema izjavi devojčice, polno nasilje se dešavalo u vreme kada je majka sa drugim detetom bila u bolnici.

Policija
Policija, Foto: Alo!/Marko Metlaš

Žrtva incesta, četrnaestogodišnja devojčica iz Banjaluke ispričala je tokom svedočenja da je otac monstrum odnose pravdao seksualnim vaspitanjem ćerke, saznaje Srpskainfo.

Koliko je otac monstrum bio svestan onoga što radi, ali i oprezan u svom bolesnom činu, otkriva i podatak da je tokom polnog nasilja nad maloletnom ćerkom uvek koristio zaštitu.

 

– Kćerki je govorio kako je ono što radi seksualno vaspitanje, te da se ne brine ništa – naveo je izvor iz istrage.

Posebno otežavajuća okolnost u budućem krivičnom postupku za oca monstruma, pored samog dela, u ovom slučaju je i to što je polno nasilje trajalo duži vremenski period, velika nesrazmera u godinama i zrelosti između monstruma i žrtve, teško narušeno zdravlje deteta i druge.

Deo istrage biće usmeren i na to da li je majka devojčice znala šta se dešavalo u porodičnoj kući strave i užasa.

– Prema izjavi devojčice, polno nasilje se dešavalo u vreme kada je majka sa drugim detetom bila u bolnici – objasnio je izvor.

Istragom u ovom slučaju rukovodi Okružno javno tužilaštvo Banjaluka, a svi detalji posebno vezani za identitet osumnjičenog neće biti objavljeni, kako bi se zaštitio identitet žrtve.

Šokantan slučaj policiji je prijavila škola koju pohađa maloletna učenica, a sve je otkriveno nakon što se devojčica poverila svojim drugaricama tokom razgovora.

Nakon prijave, devojčica je u razgovoru sa istražiocima takođe potvrdila sve ono što je ranije ispričala drugaricama, što je bio dovoljan signal da su strašne sumnje u teško krivično delo opravdane. Međutim, osumnjičeni otac monstrum nije uhapšen, jer je otišao van granica BiH.

Prema nezvaničnim informacijama, otac je na privremenom radu u inostranstvu pa bi trebao biti uhapšen kada se vrati, ili će u protivnom za njim biti raspisana međunarodna poternica.

Podsetimo, istražioci su u ponedeljak ostali šokirani navodima iz prijave o polnom nasilju nad maloletnom devojčicom.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi