ŽEŠĆA MUTLJAŽA! Otkriven PRLJAVI razgovor između Roćena i Deripaske! OVO će vas skroz RAZBESNETI. Dotakli se Kosova, evo šta su dogovarali (VIDEO)

Kao važan ”detalj” se pominje i ”tričavih” 3 miliona dolara oko kojih su se ”mimoišli” u pregovorima sa Standard bankom, a koji bi Deripaska trebalo nekako da riješi. Šta je stvarna pozadina tih 3 miliona ostaje da se vidi

Oleg Deripaska
Oleg Deripaska, Foto: Profimedia

U ovom razgovoru, čuje se kako Milan Roćen, opet krajnje snishodljivo, moli Olega Deripasku da ”ubrza malo stvari” oko kupoprodaje KAP.

Kao važan ”detalj” se pominje i ”tričavih” 3 miliona dolara oko kojih su se ”mimoišli” u pregovorima sa Standard bankom, a koji bi Deripaska trebalo nekako da reši. Šta je stvarna pozadina tih 3 miliona ostaje da se vidi.

Takođe, pominje se i razgovor sa Brkovićem, a koga su kupcu KAP-a očigledno ”uvalili” kao neku nezavisnu i zahtevnu, zainteresovanu biznis stranu.

Sa druge strane, Deripaska se hvali Roćenu da je uspeo da izlobira kod Amerikanaca da više ne povezuju Kosovo sa Crnom Gorom, na što ovaj uzbuđeno reaguje.

Evo kako je išao njihov razgovor: 

- Zdravo, gospodine Roćen. Ovde sekretarica Olega Vladimiroviča. Spojiću vas.

"ČUVAM GA KAO OČI U GLAVI" Evo šta piše u dragocenom dokumentu koji brani srpske svetinje u Crnoj Gori!

Roćen: Hvala

Samo momenat…

Deripaska: Halo

Roćen: Oleg, zdravo dragi moj

Deripaska: Zdravo, slušam te

Roćen: Slušaj kakva je situacija trenutno. Juče me je zvao Đukanović i rekao: „Milane, ja više ne mogu to da odlažem“. Šta da radimo, Oleg?

Deripaska: Ja zaista ne znam, nisam ni sa kim razgovarao o tome. Zar nisu našli rešenje?

Roćen: Nisu, Danas je Gvozdenović bio ovde, sreo sam se sa njim. On kaže da sam veoma korektno pregovarao sa Standard Bankom. Brano kaže da su se ponašali veoma bezobrazno. On kaže da su vaši predlozi bili veoma korektni. Kako sam ja shvatio Brana, mislim da su se mimoišli zbog otprilike 3 miliona dolara… Hajde, molim te, da nešto učinimo. Sutra je sednica Vlade, i oni moraju doneti neko rešenje. Sednice se održavaju četvrtkom.

 

Deripaska: Moram se konsultovati, nisam upućen u to kakva je sad tamo situacija.

DA LI OVO NEKOME LIČI NA FONTANU? HDZ-ov načelnik diže SPOMENIK USTAŠAMA u centru grada, ali je najtužnije to KO IM JE DAO PARE!

Roćen: Znaš šta bih samo želeo da ti kažem pre tvog razgovora sa Jakovom. Oni bi možda mogli to da odlože na dve nedelje, dvadeset dana, ali do kraja godine – nemoguće! Možete li nešto da uradite u tom periodu. Da donesete neko rešenje, pa polako i da radite na njegovom ostvarenju. Bilo bi odlično ako bi ti moga sutra da se čuješ sa Đukanovićem…

Deripaska: Dobro, shvatio sam. Popričaću sa Jakovom, iskren da budem imam još nekih nedoumica…

Roćen: Naravno, dragi moj, znam da imaš posla preko glave.

Deripaska: Proveriću sutra, pa se čujemo. Ili me ti pozovi…

REPUBLIKA SRPSKA ODUSTALA OD FORMIRANJA REZERVNOG SASTAVA POLICIJE MUP Srpske naveo četiri glavna razloga za ovakvu iznenadnu odluku

Roćen: Slušaj, sutra je sednica Vlade u 11 časova, znači – u 13 po moskovskom vremenu. Bilo bi dobro da ja pre 11 imam informaciju od vas, da bih je mogao preneti Đukanoviću.

Deripaska: Potrudiću se. Nazovi me u 11, po našem vremenu.

Roćen: Slušaj, ajde da ne dozvolimo da se sve sruši na samom kraju. Mnogo energije i svega drugog smo do sada potrošili.

Deripaska: Dobro, ja ću sutra ujutru razgovarati sa njim, a onda se i mi čujemo oko 11. I ja sam za, i moji ljudi…

Roćen: Shvati kakva je situacija kod nas politička situacije i sve ostalo…

Deripaska: Razumem.

Milan Roćen i Oleg Deripaska
Milan Roćen i Oleg Deripaska, Foto: Printscreen/Youtube

Roćen: Dogovoreno, zovem te sutra u 11.

Deripaska: Jesi li video da ti Amerikanci više ne povezuju tako uporno Kosovo sa Crnom Gorom… Čak naprotiv.

Roćen: Kada? Šta?

Deripaska: Pa pomoćnik sekretara za nacionalnu bezbednost dao je izjavu da oni ni na koji način ne povezuju problem Kosova i problem Crne Gore.

Roćen: Pa to je dobro, razumeš, to je dobro. Ja svakako želim da na tu temu još razgovaram sa tobom. Setio sam se i onog Jana Kubiša. Znači li ti šta to ime?

TRAGEDIJA SE PONOVILA U ISTOM DANU Još jedna smrt na Jadranu! Isplivalo telo turiste

Deripaska: Da, da, da…

Roćen: Pa i taj podlac je završio MGIMO (Moskovski državni istitut međunarodnih odnosa)

Deripaska: Naravno, vidiš kakav čovek…

Roćen: Znači, sutra u 11. Oleg, hajde da nešto smislimo. Ubrzaj stvari. Koliko čujem, bio je i dobar razgovor sa Brkovićem. Hvala ti što si me pozvao, dragi prijatelju.

Deripaska: Hvala tebi, čujemo se…

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi