DODIK SE HVATA ZA GLAVU! "Ovde se napada svako ko neće da ćuti, a sad su krenuli i na Makrona!"

Srpski član Predsedništva BiH, Milorad Dodik, izjavio je danas da je poziv Željka Komšića upućen ambasadoru Francuske u BiH, Giomu Rusonu, na hitan razgovor, zbog izjave predsednika Emanuela Makrona "da je BiH tempirana bomba jer se suočava sa povratkom džihadista", zabijanje glave u pesak i bežanje od problema.

Milorad Dodik
Milorad Dodik, Foto: Tanjug

Ukazujući da "političko Sarajevo" to radi uporno 25 godina, Dodik je rekao:

“Umesto da se na najodgovornijim mestima u BiH prodiskutuje o problemu povratnika sa ratišta po Bliskom istoku i stvarne pretnje od terorizma u BiH, ovde se napada svako ko o tome ne želi i neće da ćuti, a sada je na red došao i predsednik Francuske Emanuel Makron”, rekao je Dodik za Srnu.

Dodik je rekao da stavovi koje Komšić javno iznosi ili koje će tim povodom saopštiti francuskom ambasadoru nisu stavovi BiH, "jer o njima ne postoj saglasnost unutar Predsedništva BiH".

Makron je britanskom Ekonomistu u jučerašnjem intervjuu, između ostalog, rekao da je "BiH tempirana bomba koja kuca tik uz Hrvatsku i suočava sa problemom povratka džihadista", a iz Komšićevog kabineta je saopšteno da je tim povodom predsedavajući Prededništva BiH pozvao francuskog ambasadora na razgovor.

BONUS VIDEO:

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi