MAJKA BEZUSPEŠNO POKUŠAVALA DA DOBIJE LANU (19) NA TELEFON Ovo je brutalno ubijena praunuka poznatog političara! Rekla da ide s drugaricom na kafu, a onda se desio užas! (FOTO)

Nakon što je iz Tužilaštva Zapadnohercegovačkog kantona potvrđeno da je Lana Bijedić (19), čije je telo sinoć izvučeno iz reke Studenčice u Studencu kod Ljubuškog, ubijena, u Mostaru su zavladali šok i neverica.

Lana Bijedić
Lana Bijedić, Foto: Facebook printscreen

Kako navode mediji, nesrećna devojka je Lana Bijedić iz Mostara, koja se ovih dana pripremala za odlazak na studije u Sarajevu. Ona je ćerka poznate univerzitetske profesorke iz Mostara, dekanke Fakulteta informacionih tehnologija, i praunuka Džemala Bijedića, učesnika Narodnooslobodilačke borbe i bivšeg predsednika Saveznog izvršnog veća.

Njen nestanak su juče u 17 sati prijavili roditelji. Nakon što se nije vratila u dogovoreno vreme "s kafe s prijateljicom", kako je to majci rekla, zavladala je panika. Majka je pokušavala bezuspešno da je dobije na njen telefonski broj.

POLICIJA APELUJE NA GRAĐANE Ako vidite ovog čoveka, odmah pozovite 066 88 92 100! Hitno je!

"UBIĆU SE" Goran Jevtić u strahu zbog zatvorske kazne! Kolegama izrekao laž, a jedan od njih se oglasio rečima koje glumac neće zaboraviti!

Iz Tužilaštva Zapadnohercegovačkog kantona su rekli da će sutra da bude objavljena obdukcija, nakon čega će da imaju više informacija za javnost.

Nezvanično se saznaje da devojka nije ubijena iz vatrnog oružja, a na licu mesta, kao i na njenom telu, nađeni su tragovi koji ukazuju da se sa ubicom borila. Kako je rečeno, izuzeti su fragmenti koji će da budu poslati na veštačenje.

Njeno telo je u reci uočio ribar. Međutim, ni on u prvi mah nije bio siguran da je reč o telu, pa ga je, a da ga voda ne odnese, dovukao do obale, nakon čega je pozvao policiju i Hitnu pomoć.

Lana (19) rekla majci da ide na kafu sa prijateljicom! Policija otkrila da se borila do poslednjeg daha

AUTOR: Srpskainfo/ Alo.rs/ B. P. DATUM I VREME: 07.10.2019. 15:28 - 07.10.2019. 15:36 Pripremala se da krene na fakultet Policija, Uviđaj, Foto: Alo!/Marko Metlaš Nakon što je iz Tužilaštva Zapadnohercegovačkog kantona potvrđeno da je Lana B. (19), čije je telo sinoć izvučeno iz reke Studenčice u Studencu kod Ljubuškog, ubijena, u Mostaru zvaladali šok i neverica.

Potom su telo izvukli pripadnici GSS-a Čitluk i Ljubuški, a uviđaj je trajao do kasno u noć, nakon čega je nastavljen u jutarnjim satima.

Bonus video

Taksisti napali građane!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi