STRAVIČNA SAOBRAĆAJNA NESREĆA! Poginuo poznati mladi umetnik u strahovitom sudaru automobila i kamiona!

Vozač automobila registarskih oznaka BiH poginuo je u sredu u sudaru s kamionom u Ličkom Petrovom selu na Plitvičkoj cesti, javlja Index.hr. Saobraćajna nesreća se dogodila u 11.35 časova, a uzrok nesreće trebalo bi da bude poznat kao uviđaja.

 

Saobraćajna nesreća u Nemačkoj
Saobraćajna nesreća, Foto: bnn.de

 

* Završio je srednju umetničku školu, a onda nastavio sa usavršavanjem

* Posebno se istakao u 3D - Street Art-u

* Briljirao je u brojnim street art tehnikama

Smajić je rođen 12. juna 1993. godine u Bihaću, gde je proveo detinjstvo i završio osnovnu i srednju školu. Njegove afinitete prema umetnosti već u osnovnoj školi primećuje njegova nastavnica likovnog pa tako pod njenim rukovodstvom beleži i prve uspehe, a zatim upisuje srednju umetničku školu (2008) te nastavlja sa usavršavanjem.

Krajem 2012. godine pseudonimom Anik Dub stupa na Street Art scenu kroz graffite i taggove, a kasnije istoimeni pseudonim postaje ključni faktor za formiranje brenda. Street Art umetnost – pogotovo „3D art“ stvara mu direktan kontakt sa publikom, što je ujedno pobudilo veliko interesovanje medija i njegova umetnost izlazi iz sene. Razni festivali, kampovi i izložbe doprineli su u formiranju kako ličnosti tako i „umetničkog rukopisa“.

Saobraćajna nesreća
Saobraćajna nesreća, Foto: RTV MAG / YOUTUBE

"REKET" TRESE SEVERNU MAKEDONIJU Uhapšen Boki 13! Oglasio se premijer: To demonstrira jasnu i nedvosmislenu borbu protiv kriminala!

Pored klasičnih medija u srednjoj umetničkoj školi sam kreće u istraživanja „drugih“ materijala i s tim na poseban način prezentuje celokupan umetnički rad. Pod terminom „drugih“ ili moderniji medij razvija rad u tehnikama airbrush, tattooart, murali, dizajn, marketing, performans, portreti kasnije karikature...

BONUS VIDEO: HORDER NA ZVEZDARI! Zatrpao dvorište đubretom, tu kolje golubove, dere zečeve i besi kokoške

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi