ZDRAVKO KRSMANOVIĆ SE BORI ZA ŽIVOT! Političar doživeo težak moždani udar, operisan u Kliničkom centru!

"Prema informacijama koje imam, stanje Krsmanovića je jako loše i teško, ali nadam se da će biti bolje", rekao je Jandrić.

Zdravko Krsmanović
Zdravko Krsmanović, Foto: Printscreen

Potpredsednik NDP-a Zdravko Krsmanović imao je moždani udar i njegovo zdravstveno stanje je veoma loše, rekao je Srni zamenik predsednika Narodnog demokratskog pokreta Krsto Jandrić.

Jandrić je naveo da je Krsmanović operisan u Sarajevu nakon što su mu medicinski radnici dijagnostifikovali izliv krvi u mozak.

 

"Prema informacijama koje imam, stanje Krsmanovića je jako loše i teško, ali nadam se da će biti bolje", rekao je Jandrić.

Mediji su objavili da je Krsmanoviću pozlilo juče u Istočnom Sarajevu i da je zbrinut u Bolnici "Srbija" u Kasindolu, gde mu je ustanovljen izliv krvi u mozak, a da je potom prebačen u Sarajevo i operisan na Klinici za neurohirurgiju.

 

Prema navodima medija, Krsmanović je u komi i životno je ugrožen. Njemu je ustanovljen hematom na mozgu, usled pucanja krvog suda, ali je uspeo da preživi operaciju, te da lekari procenjuju da su naredna tri dana ključna.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi