PUCNJAVA U PODGORICI Rat na ulicama Crne Gore!

U pucnjavi koja se danas dogodila u Golubovcima kod Podgorice s više metaka je ranjen Igor Krstović, objavili su podgorički mediji navodeći da je on "blizak Škaljarskom klanu' ".

Podgorica, policija
Podgorica, policija, Foto: AP

Krstović je hitno prevezen u Klinički centar Crne Gore i život mu je ugrožen. Trenutno na operaciji i lekari se bore za njegov život. Policija se još nije oglasila. Mediji javljaju da je na Kakarickoj gori nađeno zapaljen automobil, za koji se pretpostavlja da je korišćen u tom napadu. Krstović je, po medijima, "poznat policiiji", "blizak 'Škaljarskom klanu' " i ranije je hapšen zbog zelenaštva.

Krstović je pogođen u grudi sa najmanje tri metka dok je bio u vozilu. U zapaljenom autu je nađeno oružje i za koje se takođe, pretpostavlja da je korišćeno u današnjoj pucnjavi u Zeti. Podgorička policija radi na indetifikaciji osobe koja je pucala na Krstovića. Ranjeni muškarac ima policijski dosije i važi za bezbednosno interesantnu osobu.

Rat nekad jedinstvene kriminalne grupe počeo je krajem 2014. godine, kada je u Valensiji "nestalo" 200 kilograma kokaina. U poslednjih pet godina u ratu "Škaljarskog" i "Kavačkog klana" je ubijeno najmanje 40 ljudi - saradnika, rođaka porodica, podmetane su bombe. Najmanje četiri osobe poginule su slučajno tokom tih obračuna.

Stevan Stamatović i Igor Dedović koji su slovili za "visokopozicionirane pripadnike Škaljarskog klana", likvidirani su 19. januara u Atini. To je, tvrde obavešteni, bio najjači udarac za "Škaljarski klan" posle ubistva u Kotoru ;Veselina Vukotića, oca Jovana Vukotića koji je u beogradskom zatvoru zbog falsifikovanja isprava, a važi za vodju "Škaljaraca".

Povezane vesti

 • Korisnik: Nina
  29/01/2020 - 09:50
  Nisu Golubovci, mjesto se ne zove tako. Golubovci su dalji od Pg jos beka 2-3 km. Pripadaju opstini Golubovci.
 • Korisnik: Laki
  29/01/2020 - 01:57
  Ove neko prati,postoji velika mogućnost da se placaju informacije ili je država crna gora dozvolila da sama ulica reši ko će vkadati u jriminalbim krugocuma. Nije moguće uništiti krininalno podzemlje jer svuda postoji.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi