"UČESTVOVAO JE U UBISTVU, A SA NAMA PLAKAO! BOŽE, IMA LI TE?!" Ubica Slaviše Krunića nosio kovčeg na sahrani?! Ožalošćeni u očaju: "Kakav nečovek možeš biti?"

Fotografije potvrđuju sumnje

Slaviša Krunić
Slaviša Krunić, Foto: printscreen

Rodoljub Gajić je na sahrani vlasnika „Sektor sekjuritija“ Slaviše Krunića nosio sanduk i spustio ga u raku i sve vreme stajao kraj porodice ubijenog, prenosi portal „sandzakhaber.net“. To potvrđuje fotografija fotoreportera „Nezavisnih“.

- Učestvovao je u ubistvu, a sa nama je sutradan plakao. Dao je čitulju u novinama i bio je na sahrani… Bože, ima li te? Kakav nečovek možeš biti? - rekao je jedan Gajićev kolega. 

Podsetimo, Gajić je radnik „Sektor sekjuritija“, a uhapšen je zbog sumnje da je Krunićevim ubicama davao podatke o njegovom kretanju i obezbeđenju. U međuvremenu mu je određen jednomesečni pritvor.

BOJNO POLJE NIKŠIĆ! Zaraćeni mafijaški klanovi postavili kamere po celom gradu, prate svaki pokret, policija ne sme NI DA PISNE!

Krunić je ubijen 22. aprila u blizini svoje vikendice u Glamočanima kod Banjaluke. Osim Krunića, ubijen je i njegovog telohranitelj Žarko Pavlović, dok je vozač Goran Ilić teško ranjen. U razmeni vatre ubijen je napadač Željko Kovačević.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi