HAOS NA PUMPI U SELU PIRANE! Uleteli naoružani i maskirani, bacili radnike na pod, a onda je počeo PAKAO! Kamere sve snimile! (VIDEO)

Benzinska pumpa u selu Pirane kod Prizrena opljačkana je jutros oko 3:15 sati.

Pljačka pumpe
Pljačka pumpe, Foto: printskrin

 

* Filmska pljačka pumpe u Prizrenu

* Uleteli maskirani i naoružani

* Kamera sve snimila

 

Naime, dve maskirane i naoružane osobe ušle su na benzinsku pumpu gde su uz pretnju zaposlenima uspele da ukradu novac i raznu robu iz marketa. 

DONETA PRESUDA ZA UBISTVO TATONA! Monah Sava krvnički tukao francuskog navijača dok ga nije ubio, a osuđen je na SRAMNU kaznu! ŠTA VI MISLITE? (ANKETA)

Celu pljačku snimile su sigurnosne kamere, gde se vidi maskirani razbojnici stižu do benzinske pumpe automobilom iz kojeg brzo izlaze. Jedan ulazi u market, a drugi ostaje napolju. Obojica prete radnicima oružjem, a u jednom trenutku ih čak i nateraju da legnu na zemlju.

 

 

Ceo se događaj odigrao u nekoliko sekundi, nakon čega su pljačkaši pobegli svojim automobilom.

MISLIO DA SU MU UBILI UNUKA! Pijani deda pomahnitao kada je čuo šta se desilo, uzeo pušku i napravio MASAKR: Da nije pobegla, UBIO BI I ĆERKU!

Šef policije Albanaca u Prizrenu Šaban Osmanolaj kazao je da nije ukraden veliki iznos i da do sada još nema osumnjičenih, niti ikakvih tragova. Rekao je da policija vodi istragu i da je i Tužilaštvo obavešteno o slučaju.

 

 

 

 

 

 

 

 

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi