PUTIN NE GUBI ŽIVCE I NE PODIŽE TON! Ruski avioni su valjda dovoljni da Erdogan shvati da mu tenkovi bukte u Siriji (VIDEO)

Nastavljaju se žestoki udari ruskih snaga.

Ruski napad na tursku vojsku u Idlibu, Foto: Twitter/Printscreen

U petak su objavljeni novi video-snimci na kojima je prikazano rusko ratno vazduhoplovstvo u akciji protiv militanata koje podržava Turska u istočnom Idlibu.

Na snimku se vidi kako ruske vazduhoplovne snage drže na nišanima milicije koje podržava Turska, a zatim uništavaju njihova vozila i ubijaju njihove borce na bojištu u blizini grada Najraba.

Ruski napad pokazao se pogubnim za militante koje podržavaju Turci, jer su na kraju bili prisiljeni da prekinu ofanzivu i povuku se prema svojim prethodnim linijama.

Prema posmatračima, ruske vazduhoplovne snage uništile su većinu opreme militanata, uključujući četiri turska vojna M-60 Sabra MBT.

Dok je Turska optuživala sirijsku vladu za ubistvo dvojice svojih vojnika, iz video snimaka se vidi da je rusko vazduhoplovstvo u četvrtak izvelo većinu napada u istočnom Idlibu. Ovi ruski udari pokazali su se presudnim, jer militanti podržani od strane Turske nisu bili u stanju da pređu preko svojih gubitaka usled ovog razornog napada.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi