ŠOK! VEST IZ UKRAJINE ODJEKNULA ŽESTOKO! Ukrajinci hitno zovu Ruse! Sada od njih traže OVO! Svi su u neverici

Ukrajinci u velikoj meri (69 odsto) podržavaju stvaranje mira sa Rusijom. Pet godina građanskog rata ubedilo je većinu ukrajinskih birača da glasaju za mir pregovorima i kompromisom sa regionalnim vladama Donjeckom i Luganskom i sa Moskvom.

Ukrajina
Ukrajinski nacionalisti, Foto: Tanjug/AP 26.11.

* Pada podrška za nastavak rata na istoku Ukrajine (u Donbasu)

* Skoro 70 odsto Ukrajinaca za mir sa Rusijom

* Traže direktne pregovore sa liderima Donbasa

Podrška za nastavak rata sve dok istočni regioni ne kapituliraju, sada se skoncentrisala na zapadni region Ukrajine oko Lvova i među onima u Kijevu koji žive od priliva gotovine iz SAD, Kanade i Međunarodnog monetarnog fonda (MMF).

Čak i među njima pristalice rata su mala manjina - 28 odsto na zapadu; 16 odsto u centru; u poređenju sa 13 odsto na istoku i osam odsto na jugu. Sveukupno, samo jedan od šest Ukrajinaca (17 odsto) sada želi rat. Mir po svaku cenu preferira jedan od pet (20 odsto); mir uz kompromisne uslove 49 odsto.

MALO NAPAD, PA MALO ODBRANA, PA... Valcer na Crnom moru, ruski brodovi izašli pred NATO razarače pa DEMONSTRIRALI SILU, američki kapetani trljali oči!

Ukrajina
Ukrajinski nacionalisti, Foto: Tanjug/AP 26.11.

Ovo su novi nalazi anketa ukrajinskih glasača sprovedenih u čitavoj zemlji, u junu, koje je naručila i platila holandska vlada. Oni potvrđuju rezultate glasačkog istraživanja sprovedenog u maju za američki Stejt Department.

Sveukupno, 69 odsto ispitanih Ukrajinaca želi mir; Skoro polovina njh uz bilo kakve ustupke.

IZLAJAO SE Američki pilot otkrio VELIKU TAJNU! U Pentagonu haos, jer je njihov oficir PROPEVAO! Rusi sada poseduju KLJUČNE PODATKE! (VIDEO)

Ukrajinski vojnici
Ukrajinski nacionalistički bataljon Azov , Foto: screenshoot/Youtube

Ne računajući one koji su odbili da kažu ili su tvrdili da su neodlučni, najjasniji znaci konsenzusa širom zemlje su pregovori o mirovnim uslovima direktno sa predstavnicima vlade Donjeck i Lugansk; okončanje trgovinske blokade i ekonomskih sankcija sa istokom i raspoređivanje mirovnih snaga Ujedinjenih nacija kako bi se osigurao mir.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi