VEST ODJEKNULA KAO BOMBA! Bliži joj se kraj, otkriven tačan datum do kojeg će biti na čelu države!

Merkel koja je napunila 65 godina, imala je poslednjih nedelja nekoliko napada drhtavice na javnim ceremonijama...

Angela Merkel
Angela Merkel, Foto: Tanjug/AP

 

* Kancelarka Angela Merkel se povlači

* Biće na vlasti do 21. oktobra 2021. godine

* Vest odjeknula kao bomba

Kancelarka Angela Merkel je dobrog zdravlja i namerava da odsluži ceo mandat do 2021. godine u koaliciji sa saveznicima iz Socijaldemokratske partije, izjavio je danas Rojtersu šef njene kancelarije Helge Braun.

ANGELA MERKEL DANAS SLAVI 65. ROĐENDAN Svećice na torti duvaće sedeći, a svi strahuju hoće li "MUTI" ostati na čelu Nemačke do 2021.

Merkel koja je napunila 65 godina, imala je poslednjih nedelja nekoliko napada drhtavice na javnim ceremonijama, što je pokrenulo spekulacije o njenom zdravstvenom stanju, dok ona insistira na tome da je "dobro".

Braun je rekao da je kancelarka dobrog zdravlja i da je sposobna da odradi ceo mandat, do saveznih izbora zakazanih za 21. oktobar 2021. godine.

 

U javnosti se četvrti mandata Angele Merkel dovodi u pitanje zbog njenih napada drhtavice i mnogi se pitaju da li će se socijaldemokrate povući iz vladajuće koalicije, koju mnogi članovi te levo orijentisane stranke žele da napuste.

SKANDAL U VRHU NATO PAKTA! OTKRIVENA NAJSTROŽE ČUVANA TAJNA Na ovih šest lokacija u Evropi Amerikanci čuvaju 150 atomskih bombi

Braun ipak očekuje da će socijlademokrate ostati u koaliciji sa konzervativnim blokom Angele Merkel, Hrišćansko-demokratskom unijom.

On je rekao da ne veruje da će Socijaldemokrtaska partija okrenuti leđa u trenutku kada nemačka vlada mora da se pozabavi Bregzitom i da pomogne oblikovanju evropske budućnosti kada naredne godine preuzme predsedavanje Evropskom unijom.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi