PUTIN SPREMA ŠAMPANJAC PA DA ZALIJE! RUSKI SAVEZNIK PRED VELIKOM POBEDOM! Borbe su nemilosrdne! Gine se za svaki kamen! Sada ih 1 km deli od SLAVLJA koje su toliko dugo čekali! (VIDEO)

Veliki iskorak do konačne pobede!

Sirijska vojska
Sirijska vojska, Foto: Printscreen/Youtube

Sirijska arapska vojska (SAA) nalazi se na udaljenosti od samo jednog kilometra od strateškog grada Kan Šejkuna na jugu Idliba, rekao je večeras vojni izvor za Al-Masdar News.

RAKETNI PVO SISTEM RASTURA! ZALEDIO JE SVET! AMERI I RUSI GLEDALI U ČUDU! Ni mušica pored njega ne može da proleti! Dejstvuje momentalno, a "žrtvi" nema spasa! (VIDEO)

Prema izvoru, napredak sirijske vojske ove večeri stavio ih je u položaj za potencijalni napad na Kan Šejkun.

Pod vođstvom Tigrova, Sirijska arapska vojska uspela je večeras da zauzme farme Kan Šejkuna nakon što je nastavila ofanzivu u južnom delu provincije Idlib.

Aleksandar otišao u šumu da bere pečurke: Našalio se sa ženom, a onda su se ostvarile NAJCRNJE SLUTNJE! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 17.08.2019. 09:10 U šumama sela Suluk nikad nisu zabeleženi napadi medveda na ljude. Meštani su bili zgroženi jer su prethodni susreti ljudi i medveda uvek prolazili u najvećem miru. Šuma, Foto: Alo!

U isto vreme, sirijska vojska je započela sa napadom na obližnji grad Rakaja i brdo Tal Nar, koja su oba smeštena severozapadno od Kan Šejkuna.

JUNKER U TEŠKOM STANJU?! Sa odmora HITNO prebačen u bolnicu zbog OPERACIJE!

Ako sirijska vojska napadne Kan Šejkun, to će biti sa zapadne ose grada, jer su džihadisti u blizini Sukaika napredak SAA prema istočnom boku trenutno sprečili.

Sirijska armija GAZI sve pred sobom! Rusi bratski pomažu! Osvajanje OVOG grada biće im NAJGADNIJE iskustvo ikada! (VIDEO)

AUTOR: Alo/V.M. DATUM I VREME: 16.08.2019. 10:58 Džihadisti će ga braniti po svaku cenu! Sirijska vojska, Foto: Youtube/Printscreen Sirijska arapska vojska (SAA) nastavila je ofanzivu u južnom Idlibu u četvrtak, zauzevši još jedan grad od džihadista u blizini ključnog grada Kan Šejkuna.

 Džihadisti Hadžat Tahrir al-Šama i grupa "Buđenje vernika" pokrenuli su u subotu ujutru veliki kontranapad kako bi ponovo zauzeli Sukaik.

IMA MRTVIH! Jako nevreme RAZORILO OMILJENO SRPSKO LETOVALIŠTE, sve je zatvoreno, ulice poplavljene! (STRAVIČAN VIDEO SA LICA MESTA)

Iako nisu uspeli da ponovo preuzmu Sukaik, uspeli su da zauzmu neke tačke severno od grada.

PUSTINJSKI OGANJ! Teheran završio TAJNI PROJEKAT, pa ispalio HITAC UPOZORENJA! Raketa od koje se Amerika najviše plaši je SPREMNA!

EKSPLOZIJE POGODILE NAFTNA POLJA! Huti dronovima i raketama zasuli Saudijsku Arabiju, spržen pesak i oaze!

"ŠTA STE BRE RADILI TAMO?" Španci besni na svog pilota, zbog jedne gluposti umalo da obori avion ŠOJGUA: Zar su nam Rusi neprijatelji?

BONUS VIDEO: Munjeviti start i izlazak srpskih tenkista

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi