DRŽAVA JE PRESUDILA, VELIKA TUGA ZA SVE NACISTE! Doneta konačna odluka o sudbini rodne kuće Adolfa Hitlera (VIDEO)

Vlasnica je dugo pružala otpor državi.

Rodna kuća Adolfa Hitlera
Rodna kuća Adolfa Hitlera, Foto: Youtube/Printscreen

 

* Konačno je odlučena sudbina rodne kuće Adolfa Hitlera

* U nju će se useliti policija

* Zgradu je preuzela austrijska država

Odluka o budućnosti rodne kuće Adolfa Hitlera u mestu Braunau u Austriji, nakon više godina nejasnoća i sudskih sporova, konačno je doneta - u nju će se useliti policija.

Plašili su ga se i nacisti! Ovaj zlotvor je odgovoran za nezapamćene zločine, a istorija ga je potpuno zaboravila!

AUTOR: Kurir; D.K. DATUM I VREME: 02.10.2019. 21:48 Tokom suđenja u Nirnbergu Tužilaštvo je pretražilo more dokumenata koja sadrže dokaze o zverstvima zbog kojih se zločincima Trećeg rajha sudilo, ali nisu mogli da pronađu mnogo o komandantu Ernstu Kaltenbruneru.

Zgradu je u avgustu preuzela austrijska država, a konkurs o novom izgledu zdanja biće raspisan za arhitekte širom Evrope. U kuću će, kako je odlučeno, biti smeštena opštinska komanda policije i policijska stanica Braunau.

Odluka je obrazložena stavom da bi na taj način konačno mogao da bude prekinut takozvani "nacistički turizam" iz cele Evrope.

Naime, nacisti iz svih delova starog kontinenta dolazili su u Braunau da pogledaju rodnu kuću Hitlera, a Austrija veruje da će, kada se u kuću useli policija, neonacisti izbegavati da se tom zdanju poklone.

Više godina je država vodila pravni spor sa vlasnicom kuće, a na kraju je parlament 2016. godine doneo odluku da se to zdanje nacionalizuje.

Voditelj i statisti besni, hteli da ga zadave! Sin doktora Mengelea otkrio jezive detalje iz očevog života! (VIDEO)

AUTOR: Alo/Istorijski zabavnik/V.M. DATUM I VREME: 18.11.2019. 22:13 Užas šta je sve radio. Sin Ralf i otac Jozef Mengele, Foto: Youtube/Printscreen * Jozef Mengele poznat i kao "Anđeo smrti" bio je lekar * On se zbog svog rada u Aušvicu i drugim logorima i danas smatra jednim od najvećih monstruma koji su ikada živeli * Spada u red nacista koji nikada nisu odgovarali za svoje zločine Nakon kraha Nemačke 1945.

Vlasnica ove nekretnine ulagala je brojne žalbe, a poslednja je odbačena u avgustu ove godine, čime je konačno rešena sudbina kuće.

Ministarstvo unutrašnjih poslova je od kraja Drugog svetskog rata, kako bi izbeglo da kuća postane stečište nacista, zakupilo zdanje uz visoku kiriju, pa se tražilo konačno rešenje.

- Time što će policija ubuduće koristiti kuću uputićemo nedvosmislen signal da se tom zdanju oduzima simbolika sećanja na nacizam - rekao je ministar unutrašnjih poslova Volfgang Pešorn.

BONUS VIDEO: NADREALNA SCENA U KNEZA MILOŠA! Ovakvu vožnju usred saobraćajnog špica nikad niste videli!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi