PAO KAO MRTAV! Drama na britanskom nosaču aviona, pilot izašao iz F-35, sledećeg trenutka su trčali da ga spasavaju! (VIDEO)

Prvo istorijsko sletanje F-35 na britanski nosač aviona bilo je propraćeno i jednom manjom nezgodom koju su zabeležile kamere.

F35
F35, Foto: screenshoot/Youtube

Jedan od ciljeva mornaričkih vežbi Ujedinjenog Kraljevstva „Vestlant 19“ bio je testiranje sposobnosti novih nosača aviona HMS „Kraljica Elizabeta“ i lovaca F-35 za obavljanje grupnih zadataka.

Britansko ministarstvo odbrane objavilo je fotografije manevra , ali ipak nisu prikazali i šta se dogodilo nakon sletanja.

Naime, pilot je napustio svoj borbeni avion i posle rukovanja sa nekoliko kolega, spotakao se i pao na zemlju, a član posade je dotrčao da mu pomogne.

Iako se, naravno, ne radi o ozbiljnoj povredi, neki nagađaju da bi "nesreća" mogla imati visoku cenu. Pilotova visokotehnološka kaciga, posebno dizajnirana za F-35, košta oko 325.000 dolara!

Srbija grca u suzama zbog muke dvoje mladih! Mnoge će iznenaditi kad vide ko je porodica! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 22.10.2019. 18:25 Porodica, bogata ljubavlju, ali bez svega drugog, pokazaće da je teško živeti i odgajati decu, ma koliko ih svi želeli u ogromnom broju. Foto: Youtube printscreen U potrazi za pričama, koje oslikavaju "Srbiju na dlanu", ekipa Hepi televizije naišla je na mladi par, koji je slomio i najtvrđa srca.

Inače, jedan od ciljeva mornaričkih vežbi Ujedinjenog Kraljevstva "Vestlant 19" bio je testiranje sposobnosti novih nosača aviona HMS Kraljica Elizabeta i lovaca F-35 za obavljanje grupnih zadataka.

BONUS VIDEO:

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi