JEZIVA ISPOVEST NOVINARKE LOKALNOG LISTA Glavni urednik me je silovao, onesvestila sam se na prljavom podu toaleta! Sve je počelo kad smo ostali sami u kancelariji (VIDEO)

Novinarka portala Novgorod.ru Alina Šeglova optužila je glavnog urednika jednog novgorodskog lista za silovanje i podnela tužbu Istražnom komitetu Rusije.

Alina Šeglova
Foto: Youtube printscreen

* Alina Šeglova optužila je glavnog urednika jednog novgorodskog lista za silovanje

* Nakon jedne proslave svi su se razišli, a ona je ostala kod glavnog urednika lokalnog lista da čeka taksi

* Naglasila je da nije postojao njen pristanak kada se onesvestila i završila na podu prljavog toaleta

Kako je objašnjeno u odeljenju, trenutno se vrši istraga o tužbi novinarke, utvrđuju se sve okolnosti onoga što se dogodilo.

Ona je svoju priču ispričala u intervjuu za Novgorod portal koji je vodio Antonij Kiš.

Šeglova je na društvenim mrežama napisala da je silovana u noći između 27. i 28. septembra u kancelariji portala.

"PORODILA JE MRTVOROĐENU BEBU" Medicinska sestra došla kući sa posla i počela da plače, njena sestra je slikala, a zbog onoga što je napisala će vam se slomiti srce! (FOTO)

TINI SU REKLI DA JOJ JE ĆERKA UMRLA NA ROĐENJU Nakon 29 godina primila je mejl, a onda su se iznenađenja nizala jedna za drugim (VIDEO)

Prema njenim tvrdnjama, nakon jedne proslave svi su se razišli, a ona je ostala kod glavnog urednika lokalnog lista da čeka taksi.

"Tada se dogodilo. Prema njegovim rečima, sve je bilo na dobrovoljnoj osnovi, obostranim dogovorom", kaže ona.

Međutim, naglasila je da nije postojao njen pristanak kada se onesvestila i završila na podu prljavog toaleta.

"SMEJE SE ČIM ČUJE POZNAT GLAS" Ovo je Aleksandar, postoje još samo dve bebe na svetu kao on, a zbog toga ga se majka odrekla čim se rodio!

19 GODINA BIO U ZATVORU NEVIN! Bio je običan državni službenik kada se desilo čudno ubistvo, sve je ukazivalo na njega, a onda se desio neviđeni preokret! Sada će dobiti ogromne pare!

"Nisam pristala da on pocepa moju haljinu. Nisam se mogla složiti da me podigne za kosu sa poda toaleta i odvuče u redakciju. Kad me je prestao držati, pobegla sam na ulicu bosonoga", rekla je novinar.

Pecaroši zanemeli kad su videli šta je isplivalo na površinu!

AUTOR: Tanjug/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 17.10.2019. 09:26 - 17.10.2019. 10:32 Veoma toplo vreme za ovo doba godine, izmamilo je brojne ribolovce na Veliku Moravu, "radi mrena". Foto: Tanjug * Toplo vreme za ovo doba godine izmamilo je brojne ribolovce na Veliku Moravu * Vodostaj je veoma nizak * Kod Ćuprije, "isplivali" su ostaci starih mostova iz doba Turaka Obale "načičkane" pecarošima, na reci čamci, a reka mirna, vodostaj veoma nizak.

Šeglova je objasnila da je najmanje od svega želela da ovo objavi, ali se plaši da neće ostvariti pravdu.

Bonus video

Incident tokom protesta taksista na Savskom trgu

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi