SAMO JE HTELA DA BUDE LEPA Godinama radila po svome, pa se suočila sa najgorom prognozom: "Platila sam svoju smrt! Želim da vas upozorim na ovo" (VIDEO)

Ispovest žene koja nije doživela da ostari

Ešli
Ešli, Foto: Youtube Printscreen

Priča devojke Ešli Trener obišla je svet kao upozorenje svim devojkama šta im se može dogoditi.

Ešli je još od srednje škole posećivala salone za sunčanje. Oduvek je bila vitka, ali joj je njen bledi ten bio pravo opterećenje. Želela je da bude preplanula tokom cele godine.

To je trajalo 15 godina, a onda je iznenada saznala kako boluje od raka kože. Uprkos molbama svoje majke da prestane sa sunčanjem kada je zašla u kasne 20-e godine, Ešli je mislila kako je imuna na opasnosti. Ignorisala je leziju koja joj se pojavila na koži. Kada je lezija postala previše bolna, odlučila je da poseti dermatologa.

U dobi od 33 godine, dijagnostifikovan joj je melanom. Tumorski i limfni čvorovi su uklonjeni, a nakon tri godine, rak se povukao. Krajem 2009. godine, Ešli je primetila crnu i plavu kvržicu na desnom bedru. Melanom se vratio, a ovaj put prognoze nisu bile nimalo ohrabrujuće.

Ešli je tada krenula u misiju širenja svesti o opasnostima solarijuma i ne korištenja krema sa zaštitnim faktorom.

- Imala sam novac, koji je plaćen za to da postanem smrtno bolesna. Platila sam sopstvenu smrt! – kazala je ona.

Na samrtnoj postelji, Ešli je kazala: "Ako postoji samo jedna osoba na koju mogu da utičem, to je za mene najljepši poklon koji nekome mogu podariti.

15. marta 2013. godine, Ešli je preminula nakon sedam godina borbe s melanomom.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi