"TRENUTNO IMAM DVOJICU OBOŽAVATELJA" Ispovest napaljene raspuštenice (43): Njih dve sam rodila mlada, a sada mi moja odrasla deca brane da imam SE*S

Još je željna svega

devojka, žena, kluba, zamišljena, tužna
ena, Foto: Shutterstock

Džejn je očajna, jer joj ćerke prete da će je se odreći ako se ponovo spetlja sa nekim muškarcem i ako samo pomisli da ima se*s. Ovo je njena šokantna priča.

- Imam dve prelepe ćerke. Jedna ima 23, a druga 25 godina. Njihovo mišljenje je da ja u svojoj 43. godini treba da prestanem da farbam kosu, da se sređujem, da imam seks i da treba da se oblačim kao sredovečna žena, da ne kažem baba.

Zašto bih to učinila?

Još uvek izgledam dobro, petkom uveče u gradu nosim animal print i odlično mi stoji. Muškarci me i dalje zagledaju. Još uvek sam srećna, napaljena i zabavna. Pa, ja sam pravi se*s simbol - otpočela je svoju ispovest Džejn.

- Ćerke kažu da se još uvek nisu oporavile od mog prethodnog raskida iz 2017. godine. Doduše taj rastanak i jeste bio traumatičan za sve nas zato što me je moj bivši progonio i pretio mi mesecima. Čak je i policija bila uključena u sve to i bilo je potrebno nekoliko sudskih odluka kako bi se sve smirilo i konačno me je ostavio na miru. Prevazišla sam to. Platila sam sve svoje dugove iz prošlosti i konačno imam samopouzdanje.

LEKARI JOJ SE BORE ZA ŽIVOT Dok je majka mrtva pijana spavala u sobi pored, devojčica (2) ispala kroz prozor! Saznala od policije da joj je dete povređeno!

Moj bivši sada živi na drugoj strani zemaljske kugle i meni ruže opet cvetaju. Ali moja deca ne doživljavaju to tako. Kažu da još uvek pate od emocionalnih posledica mog raskida i ne žele da imam ljubavnika ponovo. U stvari pretile su mi da će me se odreći ako se ikada ponovo zaljubim. Očigledno je da je moj ukus za muškarce užasan i da ja uopšte nemam pravi odabir. Ponekad sam tužna zbog toga.

Možda i jesu u pravu. Odmetnik sam u duši i izgleda da privlačim samo loše momke. Trenutno imam dva obožavatelja koji jedva čekaju da me izvedu na sastanak i drago mi je da sam i dalje poželjna.

"ISUSE, NE ŽELIM DA UMREM" Namamio devojčicu da se vide, pa je brutalno silovao i ubio! Snimao je dok je vrištala, pa slao prijateljima!

Problem sa mojim ćerkama je taj što su uzdržane i sve shvataju preozbiljno. Obe su udate i imaju svoju decu, ali mi se čini da su previše zrele za svoje godine. Ja nisam kao one. U njihovim godinama bila sam mnogo više otkačena i zabavna. Zašto bih ostala kod kuće i čuvala njihovu decu kada mogu da izlazim i nastavim svoj život? - pita se Džejn.

- Pre neko veče sam imala sukob sa starijom ćerkom koja mi je rekla da sam naivna i glupa i da ne treba nikome da verujem s obzirom na svoju prošlost. Zašto ne mogu da se razvedre i da me ostave na miru?! - završava šokantnu ispovest Džejn i traži vašu pomoć da bi rešila svoj problem.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi