UZNEMIRUJUĆE! Jeziv prizor na Svetu Petku! Žena izbezumljeno vrištala, sve se orilo! Monasi joj držali glavu

Strašno!

isterivanje đavola
isterivanje đavola, Foto: Printskrin

Scena je snimljena u Sabornom hramu Moldavske mitropolije, u Jašiju, gde se nalaze mošti pravoslavne svetice Svete Mati Paraskeve.

PROGNOZE TARABIĆA SE OBISTINILE! Ovo je dokaz da je njihovo proročanstvo istinito! (VIDEO)


Video snimak pokazuje kako su jednu Rumunku, koja je izbezumljeno vrištala, uz pratnju policije doveli do kivota u kojem se nalaze mošti Svete Petke, da bi je oslobodili od demona koji su je zaposeli.

Scena je snimljena u Sabornom hramu Moldavske mitropolije, u Jašiju, gde se nalaze mošti pravoslavne svetice Svete Mati Paraskeve.

Snimak pokazuje da žena bila opsednuta od zlih duhova, ali da je od njih oslobođena čim je došla u dodir sa kivotom u kojem se nalaze mošti pravoslavne svetiteljke, koja je veoma poštovana širom pravoslavnog sveta.

Ovo se dešavalo tokom ceremonije godišnje proslave Dana Svete Petke (Rumunska Crkva je usvojila, za razliku od SPC, Gregorijanski kalendar, pa je se u Rumuniji praznik posvečen Svetoj Petki proslavlja 14. oktobra, a ne 27. oktobra kao u Srbiji i Rusiji), u gradu Jaši, Rumuniji, pokrajina Moldavija, gde se tom prilikom skupilo više od 300.000 pravoslavnih vernika iz celoga sveta.

Bonus video: PREPAD NA BATAJNIČKOM AERODROMU Teroristi uništeni pred Vučićem i Medvedevim!

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi