UTOPILO SE DVOJE DECE (4 i 1) Majka (25) ih zaključala u automobil, oni se igrali sa menjačem, pa završili u vodi!

Prema saopštenju iz policije, tom prilikom su se Stiv i Rašid utopili, dok je dvogodišnji Relin spašen dok je auto još uvek plutao po površini.

Reka
Reka, Foto: Alo!/Nenad Vujanović

Majka troje dece uhapšene je nakon što je u bizarnoj saobraćajnoj nezgodi preminulo dvoje od njeno troje dece.

Džena Monik Pejn (25) iz Misisipija, uhapšena je nakon što se dvoje od njeno troje dece utopilo u automobilu koji je spletom okolnosti sleteo u potok. Kako se navodi, ona je mališane, Stiva Smita (4), Rašid Džonson Jr. (1) i Relin Džonson (2) ostavila u automobilu na pet ili deset minuta dok je bila u prodavnici, a četvorogodišnji Stiv je to iskoristio da ubaci ključeve u kontakt bravu, kao i da pomeri menjač u neutralni položaj, što je dovelo do toga da se vozilo ubrzo nađe u vodi.

Prema saopštenju iz policije, tom prilikom su se Stiv i Rašid utopili, dok je dvogodišnji Relin spašen dok je auto još uvek plutao po površini.

Pejnova nije mogla da objasni policiji kako je došlo do toga da automobil zaključa i da ostavi ključeve unutra zajedno sa decom, zbog čega je zadržana u policiji. Njoj će zbog ovog dela biti suđeno po dve tačke, za ubistvo iz nemara, kao i za zanemarivanje dece.

Ona je uz kauciju puštena iz pritvora i braniće se sa slobode.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi