UHAPŠENA SRPSKA PORODICA U ITALIJI! Majka i ćerka krale skupocene stvari po stanovima, sin čuvao stražu

Radojka Pavlović (34), njena ćerka Emanuela (19) i sin (17) uhapšeni zbog krađa skupocenih stvari iz stanova u više gradova u Italiji

Italijanska policija potraga
Italijanska policija, Foto: Profimedia

Srpska državljanka Radojka Pavlović (34), njena ćerka Emanuela (19) i sin (17) uhapšeni su u naselju San Fernando, u italijanskoj pokrajini Kalabrija, zbog sumnje da su između 22. aprila i 6. maja prošle godine počinili više krađa u Italiji, prenose lokalni mediji.

 

Kako navode, porodica Pavlović, koja trenutno živi u naselju Kastel Volturno, u okrugu Kazerta, 25. aprila 2018. počinila je četiri krađe u jednom danu.

Pljačke

- U prvom pljačkaškom pohodu majka, ćerka i sin provalili su u jedan stan, ali je, na njihovu nesreću, u njemu bio vlasnik, koji ih je izbacio. Nekoliko dana kasnije upali su u još jedan stan u Ulici Via Frančesko Krispi u Rimu i ukrali tri "mon blan" kožna novčanika, dva skupocena sata, kristalnu kutiju i 500 evra. Posle toga otišli su u drugi objekat i ukrali slične dragocenosti i 500 evra - navodi izvor italijanskih medija.

Kako kaže, nakon izvesnog vremena - isti scenario.

 

- Iz stana u Napulju ukrali su pištolj, satove i nakit. Stražu im je čuvao 17-godišnji sin, koji je sedeo na klupi ispred zgrade kako bi im dao znak za pokret. Zatim, ponovo u Napulju provalili su u stan i odneli pet skupih satova, uključujući dva marke "roleks", 500 evra i nekoliko muških odela. Pre hapšenja, u poslednjem pljačkaškom pohodu šrafcigerom obili su bravu i iz stana ukrali 350 evra - dodaje sagovornik lokalnih medija.

Propali pokušaji

Prema njegovim rečima, porodica Pavlović je osumnjičena i za više pokušaja pljačke.

Karabinjeri
Karabinjeri, Foto: Profimedia

- Bilo je i brojnih provala i pokušaja krađa, ali će istragom biti utvrđeno kada i koliko. Neki vlasnici stanova ih čak nisu ni prijavljivali policiji, već su ih jednostavno izbacili - kaže sagovornik tamošnjih medija.

Majka i ćerka u jednom, sin u drugom zatvoru

Hapšenje srpskih državljana obavljeno je pomoću snimaka sa nadzornih kamera sa objekata koje su prošle godine opustošili.

- Policija je snimke uporedila sa njihovim fotografijama i tako uspela da ih identifikuje i uhapsi. Majka Radojka Pavlović i njena ćerka Emanuela poslate su u zatvor u Pucoliju, dok je 17-godišnji sin prebačen u zatvor u Nisidi.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi