STRAVIČNI DETALJI TRAGEDIJE U GRČKOJ! Majka i sin sedeli na plaži, onda je krov smrskao ženu, sin hteo da pomogne, ali vetar ga je podigao visoko u vazduh i bacio svom snagom na STAKLO!

Tuga!

 

Grčka, nevreme, kiša
Grčka, nevreme, kiša, Foto: Printscreen

* Oluja razorila Grčku

* Povređeno 7 Srba

* Među njima jedna devojčica iz Srbije

U katastrofalnom nevremenu na grčkom Halkidikiju poginulo je sedmoro turista, a najmanje 120 povređeno. Prema prvim informacijama, poginulo je dvoje starijih turista iz Češke, žena i osmogodišnji dečak iz Rumunije, muškarac i dečak iz Rusije. Strahuje se da je broj žrtava veći.

Vetrovi su bili toliko jaki da su podizali kioske i tezge po ulicama.

PANIKA U SRBIJI! Građanima se NE JAVLJAJU njihovi najmiliji! Kontakt sa našim turistima u Grčkoj je PREKINUT! Saznajemo šta se zapravo desilo!

Jedna novinarka koja se našla u taverni otkrila je katrčao da je izvuče vetar ga je podigao visoko u vazduh i bacio svom snagom na već razbijeno staklo na podu. Ovako su stradali Rumunka (54) i njen sin (8).

"Uopšte nismo shvatali šta se dešava. Trčali smo, svako je pomogao i izvlačio koga je mogao, a imali smo desetak povređenih. Nažalost, ženu i njenog sina nismo uspeli da izvučemo", rekla je.

Grčka
Grčka, Foto: Printscreen/Grčka info

Vetrovi su na tavernu bacili kioske i tezge, ispod kojih je ostala zarobljena nesrećna žena sa detetom.

Majka i sin su sedeli u taverni na plaži koja se nalazila pod tendom. Krov je pao direktno na ženu, a njen sin je brzo reagovao i pokušao da je spasi, a dok je

PRIZNAO U EMISIJI Mariću, mene je Arkan poslao da te nađem i je*em mater! Bio je besan! Dao mu je šest meseci života, a jedan Željkov poklon nije mogao da ODBIJE!

U oluji za koju pojedini navode da je najveća u proteklih nekoliko decenija, vodena bujica nosila je drveće, a u moru se mogu videti suncobrani i ležaljke iz barova na plaži dok je u Potidei došlo i do manjeg uragana.

Grčka, nevreme
Grčka, nevreme, Foto: Printscreen

Meteorolozi su nevreme opisali kao "ekstremno neobično za ovo doba godine" i predviđaju da će se padavine nastaviti do večeras.

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi