"OPOMENULA SAM JE..." Mladenci stali da se slikaju sa gostima, a onda je trudna devojka uradila nešto zbog čega je mlada načisto ODLEPILA!

Jedna mlada optužila je svoju trudnu deverušu da se namerno uhvatila za stomak tokom fotografisanja kako bi joj ukrala “njen dan”. Anonimna nevesta iz Sjedinjenih Država objasnila je svoju frustraciju na “Reditu”.

Svadba, venčanje, slavlje, mladenci
Svadba, venčanje, slavlje, mladenci, Foto: Shutterstock, ilustracija

- Na jednoj od prvih fotografija primetila sam da Kejt namerno drži svoj stomak kako bi bilo očigledno šta je ispod haljine – objasnila je ona.

Nevesta kaže da je potom zamolila deverušu da skloni ruke sa stomaka i pozira kao i svi ostali.

- Morala sam da je opomenem više puta pre nego što smo završili za fotografisanjem – besni mlada.

Dok su neki korisnici “Redita” stali na stranu neveste, uključujući jednu ženu koja je navela da je ona bila trudna nekoliko puta i da nije stajala držeći se za stomak, drugi su saosećali sa deverušom koja je u sedmom mesecu trudnoće.

- To je prirodna poza za stajanje. Trudnički stomaci su teški i ponekad vam treba dodatna podrška. I ja sam trudna i stojim držeći stomak da smanjim pritisak na leđa – napisala je jedna buduća majka.

Druga korisnica je imala manje simpatija.

Svadba, Venčanje, Mladenci
Svadba, Venčanje, Mladenci, Foto: Shutterstock

- Zar je biti vidno trudan na nečijem venčanju traženje pažnje? Izgleda da mlada (i gomila komentatora) tretiraju ovu devojku kao da je namerno planirala da preotme šou ne skrivajući svoju trudnoću, što je po meni suludo – napisala je ona.

Priča se još jednom preokrenula od venčanja, jer iznervirana mlada nije razgovarala sa deverušom Kejt. Zajednički prijatelj otkrio je da je deveruša ljuta na nevestu jer je ova želela da nju “napravi debelom, a ne trudnom” tokom fotografisanja.

- Da li deveruše plaćaju fotografisanje? Ne, plaća ga nevesta. Stoga ona treba da donese konačnu odluku – zaključio je treći komentator.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Ana
  15/03/2019 - 08:50
  Bolest mozga. Dokle je ovo otišlo sa slikama, poziranjem, lažnim srećnim fotografijama i potrebom da drugi misle što bolje o tebi, čak i oni koji te ne poznaju...
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi