OTKRIO BUDUĆNOST AMERIČKOG PREDSEDNIKA! Mračno predviđanje! Prvi je najavio dolazak Trampa na vlast, a sada tvrdi da je ovo sudbina SAD sledeće godine! (VIDEO)

Mnogi se već pitaju da li će Tramp osvojiti i drugi predsednički mandat na izborima koji se održavaju sledeće godine.

Donald Tramp
Donald Tramp, Foto: Tanjug/AP

Poznati ekonomista Mark Blajt među retkima je koji su tvrdili da će Donald Tramp pobediti Hilari Klinton na izborima za predsednika SAD.

Njegova predviđanja su se pokazala kao tačnim, a sada tvrdi da će Tramp uzeti i drugi mandat, za šta iznosi i niz argumenata.

- Evo izneću vam na primeru Gari Indijane, nekada veoma uspešnom i razvijenom gradu u SAD nalik Detroitu. Zamislite da u tom gradu živi čovek po imenu Gari. I Gari je nekada radio u velikoj korporaciji koju je pokrivao sindikat. Godina je 1991. i radi za 30 dolara na sat, što je i bila realnost. Međutim, onda su je zatvorili, i korporaciju premestili izvan SAD. Malo u Meksiko, malo negde drugde. I morao je da ponovo prođe obuku, ovog puta kao softver inžinjer. Međutim, nije imao para za novo obrazovanje, jer su pare otišle na poreze, što svi političari vole da rade. Zato se onda zaposlio u kol centru. Bilo je u redu, prilagodio se, sada je radio za 15 dolara na sat. Pet godina kasnije kol centar se preselio iz Indijane u Indiju. Sada radi za najvećeg poslodavca u SAD, "Volmartu", i dobija 11 dolara na sat. I svakog dana čita u novinama kako će biti zamenjen robotima. Volstrit je presrećan, oni su se izvukli, ali on živi u kanalizaciji. I besan je. To je glasač Donalda Trampa. To je veoma moćan narativ. Sad mi recite koji je narativ Klintonove? Nema ga - objašnjava.

Mark Blajt je proslavljeni politički ekonomista poreklom iz Škotske, koji već 20 godina živi i radi u SAD.

Davorov deda dao iskaz koji menja ceo tok istrage?!

AUTOR: Alo/Telegraf/V.M. DATUM I VREME: 25.08.2019. 15:20 Davor je prethodno priznao da je izvršio četvorostruko ubistvo Osumnjičeni Davor P., Foto: Instagram/Davor P. Davor P., koji je sinoć uhapšen zbog sumnje da je počinio četvorostruko ubistvo u Jabukovcu, u poslednje vreme se zanosio idejom oko traganja zakopanog zlata, a u tome je, šuška se po ovom selu, imao i ortaka.

Veliki je kritičar Donalda Trampa, ali i ekonomskog sistema koji nepravedno raspodeljuje kapital.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi