ZBOG OVAKVIH STVARI MU SE DIVIMO Nestvarno dirljiv gest Vladimira Putina! Predsednik Rusije ispunio neobičnu želju bolesnom dečaku (VIDEO)

„Želim da vam čestitam Novu godinu i Božić“, rekao je Putin na sastanku sa porodicama.

 

Vladimir Putin
Vladimir Putin, Foto: Facebook printscreen

Predsednik Rusije Vladimir Putin sastao se sa Artjomom Paljanovim iz Lenjingradske oblasti, dečakom koji mašta da vidi Sankt Peterburg iz ptičje perspektive. Ruski predsednik je ostvario ranije dato obećanje da će mu ispuniti želju.

„Želim da vam čestitam Novu godinu i Božić“, rekao je Putin na sastanku sa porodicama.

Ruskog predsednika je interesovalo kako se dečak setio da pogleda severnu prestonicu iz ptičje perspektive. Artjom je odgovorio da je interesantno sa visine gledati Peterburg, kao i bilo koji drugi grad.

Predsednik je pokazao dečaku trasu leta, nakon čega su zajedno otvorili poklone. Putin ih je lično ispratio do heliodroma.

Nakon toga, dečak je krenuo na ekskurziju helikopterom iznad grada.

Artjom živi u selu Tajcici, u Lenjingradskoj oblasti. On je jedno od petoro teško obolele dece čiju želju je predsednik obećao da će ispuniti.

Pratite nas na Instagramu i Facebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Povezane vesti

 • Korisnik: slađa
  16/12/2018 - 17:09
  Veliki čovek i veliki državnik, predsednik Rusije. Bog je razbio kalup, nažalost, nakon njegovog rođenja. On i predsednik Kine su obradovali čovečanstvo novim, razboritim i iskrenim pogledom na svet. Srbija je neobično srećna, što uz predsednika Kipra u okviru EU, na planeti postoje ovako čvrsti oslonci za samo jednu jednostavnu reč: istina.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi