O OVOM RAZGOVORU ZELENSKOG I MARKONA CELA EVROPA PRIČA Osećam se kao Putin, i on je imao 73 odsto na izborima! Ko je zaista pozvao francuskog predsednika (VIDEO)

Šaljivdžije pozvale francuskog predsednika

Volodimir Zelenski
Volodimir Zelenski, Foto: Wiki

 

Ruski prankeri Vladimir Kuznjecov (Vovan) i Aleksej Stoljarov (Leksus), pozvali su predsednika Francuske Emanuela Makrona predstavivši se kao novi ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski.

Razgovor je počeo Makronovom čestitkom, koji je poželeo (lažnom) Zelenskom da uživa u pobedi na predsedničkim izborima u krugu bližnjih i rodbine.

 "Veliko Vam hvala za podršku, 73 odsto - osećam se kao Vladimir Putin, on ima iste takve rezultate", našalio se Zelenski.

Makron je izjavio da sistem u Ukrajini funkcioniše "malo drugačije" nego u Rusiji i da rezultat Zelenskog "izgleda prirodnije".

 

 Sagovornici su potom razgovarali o eventualnom izručenju Petra Porošenka u slučaju da reši da se krije od ukrajinskog pravosuđa u Francuskoj.

Posle toga "Zelenski" i Makron su razgovarali o situaciji u Donbasu i Minskom procesu. Šaljivdžija je rekao da je Porošenkova politika bila neefikasna, kao i da bivši ukrajinski predsednik nije odgovarajuća figura, jer je ometao ujedinjenje Evrope.

 Predsednik Francuske je odgovorio da je "Zelenski" u pravu i da može da računa na njegovu podršku.

 Pranker je na kraju razgovora čestitao Makronu Uskrs i izjavio da će proslaviti pobedu, ali da neće biti „tako pijan, kao što je obično bio Porošenko".

 Drugi krug predsedničkih izbora u Ukrajini održan je 21. aprila. Za predsednika Ukrajine izabran je komičar Vladimir Zelenski koji je dobio 73,22 odsto glasova birača.

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi