GLEDAJU SA SUZAMA U OČIMA Ostali bez svojih najmilijih. Sve ono što su godinama mukotrpno gradili, otišlo je u nepovrat! (VIDEO)

Najmanje 53 mrtvih.

Tajfun Hagibi
Tajfun Hagibi, Foto: Youtube/Printscreen

 

* U naletu tajfuna Hagibi u Japanu su, prema poslednjim informacijama, poginule najmanje 53 osobe

* Spasilačke ekipe nastavljaju potragu za 16 nestalih, preneo je Kjodo

* Tajfun je prouzrokovao značajnu štetu u centralnim i severnim delovima Japana, a hiljade kuća je poplavljeno ili oštećeno

Japanski premijer Šinzo Abe je najavio da će vlada formirati specijalni tim koji će uključiti zvaničnike iz različitih ministarstava koji će se baviti rešavanjem posledica tajfuna, što podrazumeva i pružanje pomoći ljudima koji su izmešteni.

- Naš odgovor mora biti brz i primeren - rekao je Abe, ističući da se mnogi vode kao nestali, a šteta velika, preneo je AP.

U udarima tajfuna povređeno je najmanje 100 osoba, a oko 38.000 ljudi je evakuisano iz svojih domova, naveo je Kjodo.

Nevreme kakvo se ne pamti 60 godina! Broje se mrtvi i nestali, nivo vode dostiže 5 metara! (FOTO)

AUTOR: Tanjug/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 13.10.2019. 19:09 Najmanje 35 osoba je poginulo, a 17 se vode kao nestali, u naletu tajfuna Hagibis koji je pogodio Japan.

Hagibi je doneo rekordne količine kiše, zbog čega se za samo 48 sati izlilo čak 20 reka.

"FAŠISTO, FAŠISTO" Albanci i Bošnjaci brutalno vređali Handkea, on im jednim potezom zapušio usta! (VIDEO)

Spasilačke ekipe pretražuju područje oko nabujalih reka i klizišta u potrazi za nestalima, vlasti upozoravaju da su moguće nove padavine, preneo je AP.

Neće im dati ni pedalj više. Ne može se u Siriju tek tako. Asad šalje vojsku na turskog osvajača! (MAPA/VIDEO)

AUTOR: Alo/RT/Sputnjik/V.M. DATUM I VREME: 13.10.2019. 20:22 - 13.10.2019. 20:44 Biće krvi do kolena! Asad posetio vojnike na frontu, Foto: Printscreen: Youtube * Napetosti rastu na severu Sirije, * Nova vest je da Damask premešta svoju vojsku * Oni kreću u susret turskim trupama koje izvode operaciju protiv Kurda u tom području - Odredi sirijske vojske počeli su da se kreću prema severu, kako bi se suprotstavili turskoj agresiji - piše sirijska agencija SANA.

Tajfun Hagibi izazvao je velike nalete kiše i jake vetrove tokom vikenda, kada je poplavljeno i oštećeno više hiljada domaćinstava, a veliki deo glavnog ostrava ostavio bez struje.

GRAĐANI SU IZABRALI Konzervativna stranka vladaće još 4 godine!

Saopšteno je da je oko 60.000 domova još bez struje u Tokiju i obližnjim prefekturama, a železnica je saopštila je da je železnički saobraćaj ograničen na gradove Nagano i Tokio.

BONUS VIDEO: VUČIĆ ZA ALO RS! Odlazim sa čela stranke!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi