"STAJAO JE I SMEJAO SE, USTA SU MU BILA PUNA KRVI" Ostavila je ćerku (2) u dečjoj igraonici, kada se vratila dečak (2) ju je zubima držao za grkljan, a njegova majka je imala bizarno objašnjenje

Vilou-Ajvi Doetri, staru 17 meseci, napala su deca dok se igrala u dečjem centru u Lidsu, u Engleskoj.

Dete, Foto: screenshoot/Mirror

Beba je zaradila trajne ožiljke po licu i telu nakon što su je vršnjaci izujedali više od 15 puta, dok su bili u kavezu sa igračkama.

- Izgleda kao da su je napali psi, a ne deca - rekla je njena majka, Beki (33).

Samohrana majka šestoro dece povela je kobnog dana troje svojih mališana u igraonicu. Ostavila ih je u ograđenom delu i sela za sto nedaleko od kaveza. Gledala je u drugu ćerku, Auroru, kada je čula ženu kako viče "O Bože, čije je ovo dete?"

- Skinula je dečaka sa Vilou koji su je zubima držao za vrat - rekla je Beki.

Kada je pritrčala, njena ćerka je bila cela oblivena krvlju i u masnicama, nije disala, a dečak je stajao sa "velikim osmehom na licu, i punim ustima krvi", pišu tamošnji mediji.

Kako navodi "Miror", najverovatnije se radi o dvogodišnjem detetu, koji je u ugraonicu došao sa majkom. Osoblje lokala odmah je počelo da pruža prvu pomoć izgriženoj devojčici, a onda se pojavila i njegova majka koja je vikala "deca to rade, deca to rade".

U bolnici je primila vakcinu priotiv Hepatitisa B, a lekari su prebrojali ujede na njenom telu - imala je četiri na licu, dva na prstima, tri na leđima, više ugriza na glavi, jedan na uvetu, jedan na ramenu, jedan na zglobu i jedan na nozi.

Zbog teških povreda na licu moraće da ide na dalja lečenja.

Povezane vesti

 • Korisnik: Ami
  08/11/2018 - 19:31
  Djeca to ne rade-zivotinje to rade(a i one ako su uplasene).
 • Korisnik: Naki
  08/11/2018 - 15:05
  Malu bolesnici ako ih to uce kuci onda je kraj
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi