EPIDEMIJA SMRTONOSNOG VIRUSA MESOŽDERA! Pomrlo već 1.600 ljudi, pošast se proširila na ceo grad! CEO SVET JE U OPASNOSTI!

Svetska zdravstvena organizacija saopštila je da epidemija ebole, koja je izbila u Kongu, sada predstavlja međunarodnu pretnju jer se virus proširio na grad od 2 miliona ljudi.

Medicinske ekipe u Monroviji, Liberija
Medicinske ekipe u Monroviji, Liberija, Foto: Profimedia

 

SZO je već u tri navrata odbila da savetuje UN da objavi deklaraciju o opasnosti, ali su pojedini stručnjaci smatrali da uslovi za to postoje već dugo.

NEČUVENO IŽIVLJAVANJE! Šestorica policajaca silovali 35-godišnju Indijku! Njenog rođaka ubili

Od prošlog avgusta je umrlo više od 1.600 ljudi, a to je druga najsmrtonosnija epidemija ebole u ovoj zemlji. 

Ove nedelje prvi slučaj ebole je zabeležen u Gomi, većem regionalnom prelazu na granici sa Ruandom. Pošto se u tom području nalazi međunarodni aerodrom, opasnost od širenja zaraze je ogroman.

 

Proglašenje globalne zdravstvene pretnje često podrazumeva uvođenje posebnih mera opreza i pomoći. Ebola, virusna hemoragijska groznica, veoma je zarazno i smrtonosno oboljenje. Širi se kontaktom sa telesnim tečnostima zaraženih. 

 ISPLIVALA NAJVEĆA TRAMPOVA SKANDALČINA! Pojavili se snimci na kojima predsednik Amerike partija sa maloletnicama! Na žurki i slavni pedofil milijarder! (EKSKLUZIVAN VIDEO)

Za ebolu ne postoji konkretna terapija, a simptomi su groznica, povraćanje, dijareja, bol u mišićima, i povremeno unutrašnje i spoljno krvarenje. Virus ebole bukvalno jede meso, a do smrtnog ishoda dođe u 90 odsto slučajeva.

 

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi