"NEMAMO ŠTA VIŠE DA RAZGOVARAMO" Putin i Tramp poslali eksperte da izglade odnose, umalo da naprave TREĆI SVETSKI RAT!

Visoki diplomatski zvaničnici Rusije i SAD susreli su se danas u Helsinkiju u pokušaju da pronađu načine da se ublaže nesuglasice između Moskve i Vašingtona, ali nisu uspeli da pronađu zajedničke stavove.

Rusija SAD
Rusija SAD, Foto: Profimedia

Kako je saopštio Stejt department, zamenik američkog državnog sekretara zadužen za polittička pitanja Dejvid Hejl je posle sastanka za zamenikom šefa ruske diplomatije Sergejom Rjabkovom izjavio da "dok SAD pokušavaju da pronađu načine kako bi ublažile nesuglasice i unapredile saradnju sa Rusijom u brojnim globalnim pitanjima, negativne akcije Rusije nastavljaju da predstavljaju barijeru za napredak u bilateralnim odnosima".

Kako je preneo AP, Rjabkov je posle sastanka izjavio da je sa Hejlom, između ostalog, razgovarao i o krizi u Venecueli, ali da dvojica sagovornika nisu uspela da pronađu zajedničke stavove.

ISPLIVALO ZASTRAŠUJUĆE NOSTRADAMUSOVO PROROČANSTVO "Rimski prvosvešteniče..." Papu će ubiti za nekoliko dana u Dušanovom carskom gradu! To će biti početak svetskog rata koji će trajati tri decenije!

Rjabkov je istakao da Rusija nema trupe u Venecueli, ali da s vremena na vreme u tu zemlju mora da šalje svoje eksperte, dodajući da ne vidi nikakav razlog zašto bi o tome Moskva morala da diskutuje sa Vašingtonom.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi